Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Επίθεση κατά συνέδρων από μέλη του ΠΑΜΕ καταγγέλλει η ΓΣΕΕ

Από το naftemporiki.gr
Τη «βίαια εισβολή» περίπου 200 μελών του ΠΑΜΕ σε ξενοδοχείο στη Ρόδο, όπου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το συνέδριό της, και τον ξυλοδαρμό συνέδρων και μελών της Διοίκησης της Συνομοσπονδίας καταγγέλλει η ΓΣΕΕ.

Σύμφωνα με την ΓΣΕΕ, τα μέλη του ΠΑΜΕ εισέβαλαν στο ξενοδοχείο στις 3.30 τα ξημερώματα παραβιάζοντας πόρτες, σπάζοντας τζαμαρίες και «επιτέθηκαν κραδαίνοντας ..
λοστούς σε συνέδρους και μέλη της Διοίκησης της Συνομοσπονδίας». Τέσσερα μέλη της Διοίκησης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ.

Η Συνομοσπονδία κάνει λόγο για «σοβαρότατες ευθύνες της κυβέρνησης και της ηγεσίας της ΕΛΑΣ, που για ακόμη μια φορά δεν προστάτεψαν τη δημοκρατική μας διαδικασία και επέτρεψαν μια νέα εισβολή τραμπούκων, γνωστών και αγνώστων, οι οποίοι διέπραξαν μπροστά στα μάτια της αστυνομίας σωρεία ποινικών αδικημάτων κατά περιουσίας και ζωής».

Επισημαίνει ακόμη πως είχε εγκαίρως προειδοποιήσει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τις Αρχές και διαμηνύει ότι θα αναζητηθούν ποινικές και αστικές ευθύνες κατά παντός υπευθύνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου