Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Νέες εκθέσεις ανά χώρα διερευνούν τις προσεγγίσεις για την ασφάλεια και την υγεία στις ΠΜΜΕ σε ολόκληρη την ΕΕ

Από το osha.europa.eu
Οι πλέον πρόσφατες εκθέσεις ανά χώρα του EU-OSHA εξετάζουν τις ρυθμίσεις για την επαγγελματική ασφάλεια και υγεία (ΕΑΥ) στις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις (ΠΜΜΕ) σε διάφορους οικονομικούς κλάδους, σε εννέα κράτη μέλη της ΕΕ: Βέλγιο, Δανία, Εσθονία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ρουμανία, Σουηδία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Σε μια δέσμη εκθέσεων ανά χώρα εξετάζονται οι εμπειρίες στον τομέα ΕΑΥ των εργαζομένων και των ιδιοκτητών-διευθυνόντων και καταγράφονται..
οι επικρατούσες απόψεις και τα κίνητρα για την ΕΑΥ. Στην άλλη δέσμη εκθέσεων παρουσιάζεται συνοπτικά ο τρόπος με τον οποίο οι μεσάζοντες, οι αρχές και οι φορείς ΕΑΥ μπορούν να υποστηρίξουν την ΕΑΥ στις ΠΜΜΕ και εξετάζεται ποια μέτρα είναι αποτελεσματικά και ποια όχι στα διαφορετικά εθνικά και κοινωνικοοικονομικά πλαίσια.

Στις συνοδευτικές παρουσιάσεις PowerPoint περιγράφεται συνοπτικά το ευρύτερο έργο του EU-OSHA για τις ΠΜΜΕ και εξετάζεται πώς τα πορίσματα θα μπορούσαν να συμβάλουν στην ανάπτυξη αποτελεσματικών πολιτικών και στρατηγικών ΕΑΥ για τις ΠΜΜΕ, που είναι οι πιο ευάλωτες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις.

Συμβουλευθείτε τα πορίσματα και τις εκθέσεις ανά χώρα:

Ασφάλεια και υγεία στις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις στην ΕΕ: η οπτική από την πλευρά του χώρου εργασίας

Από την πολιτική στην πράξη: πολιτικές, στρατηγικές, προγράμματα και δράσεις για τη στήριξη της ΕΑΥ στις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις

Για μια περίληψη του έργου για τις ΠΜΜΕ, συμβουλευθείτε τις παρουσιάσεις για τους εμπειρογνώμονες στον τομέα της ΕΑΥ  και για τους μη εμπειρογνώμονες στον τομέα της ΕΑΥ 

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την ΕΑΥ στις ΠΜΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου