Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Απεργιακές κινητοποιήσεις ΠΣΕΕΠ

Από το pseep.gr
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η κυβέρνηση, συνεχίζει µέσω του ΤΑΙΠΕ∆, την προσπάθεια εκποίησης της εθνικής ενεργειακής βάσης υπονοµεύοντας την ανάπτυξη και την ασφάλεια της χώρας.
Με πρόσχηµα τις δήθεν µνηµονιακές δεσµεύσεις εξακολουθούν να προωθούν το έγκληµα πώλησης του ποσοστού 35% του ∆ηµοσίου που κατέχει στα ΕΛΠΕ, σε ξένα συµφέροντα (κάποια εκ των οποίων, σύµφωνα µε δηµοσιεύµατα, ελέγχονται..
δικαστικά για πρακτικές διαφθοράς) τα οποία επιβουλεύονται όχι µόνο οικονοµικά αλλά και γεωστρατηγικά την ευρύτερη περιοχή.

Στο πλαίσιο του σχεδιασµού του Σωµατείου µας για την αποτροπή της πλήρους Ιδιωτικοποίησης, σε συνδυασµό µε τις αποφάσεις για συµπόρευση µε τα υπόλοιπα Σωµατεία του Οµίλου καθώς και την ΠΟΕ και τα Εργατικά Κέντρα τα οποία θα στηρίξουν την απεργία µας, εφαρµόζουµε τις αποφάσεις των οργάνων µας (Γενικό Συµβούλιο) για απεργιακές κινητοποιήσεις. Στέλνουµε ένα ηχηρό µήνυµα προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να συµβάλλουµε µε κανένα τρόπο στην υλοποίηση µιας
τέτοιας καταστροφικής απόφασης, της οποίας τις συνέπειες θα πληρώσουµε όλοι οι
Έλληνες.

Στο έκτακτο ∆.Σ. στις 25/06/18 πήραµε απόφαση για απεργιακές κινητοποιήσεις (µία 48ωρη και µία 24ωρη) οι οποίες θα πραγµατοποιηθούν στις 12, 13 και 14 Ιουλίου 2018. Καλούµε τους συναδέλφους να συµµετέχουν µαζικά και αγωνιστικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις που εξήγγειλε το Σωµατείο µας, µε πίστη στο δίκαιο αγώνα µας και αποφασιστικότητα έως την τελική δικαίωσή µας (σας επισυνάπτουµε το εξώδικο που εστάλη).

            ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ Ι∆ΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΠΕ
ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ
ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου