Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Ανακοίνωση ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΣΚ ΕΛΠΕ για Εκλογές ΠΣΕΕΠ

Από το pseep.gr
Συναδέλφισσες, οι

Στις 16 και 17 Απριλίου 2018 ψηφίζουµε για νέα ∆ιοίκηση στο Σωµατείο µας, όπως και για όλα τα άλλα όργανα που εκπροσωπούµαστε (Οµοσπονδία, Εργατικά Κέντρα). Την ώρα που θα έπρεπε να είµαστε συσπειρωµένοι όσο ποτέ και σε µέγιστη εγρήγορση για να σταµατήσουµε το τελικό ξεπούληµα των ΕΛΠΕ, κάτι που είναι..
εγκληµατικό και για τα συµφέροντα της χώρας αλλά και των εργαζοµένων, κάποιες παρατάξεις και συνδικαλιστές έβαλαν το Σωµατείο µας σε κρίση και
εκλογικές διαδικασίες.

Εµείς οι υποψήφιοι της ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ Σ.Κ. ΕΛΠΕ σας καλούµε να παραµείνετε
συσπειρωµένοι δίπλα στο Σωµατείο, να γυρίσετε την πλάτη σε όσους βάζουν τα στενά προσωπικά ή µικροκοµµατικά τους συµφέροντα πάνω από τα συλλογικά συµφέροντα των εργαζοµένων.

Συσπειρωνόµαστε όλοι γύρω από τις αρχές και τα πιστεύω της ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ Σ.Κ. ΕΛΠΕ, που εδώ και χρόνια άλλαξε τα δεδοµένα στο Σωµατείο και επέβαλε σε εργοδοσίες και κυβερνήσεις, εχθρούς και φίλους, να σέβονται τους εργαζόµενους των ΕΛΠΕ, πέρα και έξω από κοµµατικές επιρροές και βρώµικα παιχνίδια.

Με τους αγώνες µας σε καιρούς µνηµονιακών καταστροφών σταθήκαµε όρθιοι, δυνατοί, αποφασισµένοι. Γι΄ αυτό και µας στοχοποιούν, γι΄ αυτό µας πολεµάνε µε ψέµατα και απειλές και θέλουν να µας διαλύσουν.
∆εν θα τους κάνουµε τη χάρη.

Όταν οι άλλοι κάνουν αλισβερίσια και πίνουν καφέδες µε «µετόχους» και κόµµατα, εµείς είµαστε εδώ συσπειρωµένοι, αποφασισµένοι όσο ποτέ, γιατί παλεύουµε για το δίκιο των εργαζοµένων, ενάντια στα σχέδιά τους για ξεπούληµα των ΕΛΠΕ και διάλυση του Σωµατείου µας.

Με τη δύναµη που εσείς µας δίνετε θα συνεχίσουµε και µετά τις εκλογές αυτές να χαράσσουµε το δρόµο µας που είναι ο δρόµος των αγώνων, των δικαιωµάτων, της αξιοπρέπειας, της ζωής µας της ίδιας.

              ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ

                       ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ – ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΑΙΑ ΕΝΩΤΙΚΗ Σ.Κ. ΕΛΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου