Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Ανακοίνωση ΠΣΕΕΠ για βοήθεια στη Δυτική Αττική

Από το pseep.gr
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Σήµερα 30/11/17 συνεδρίασε η ∆ιαπαραταξιακή Επιτροπή που συστάθηκε κατόπιν απόφασης του ∆.Σ. του Σωµατείου µας στις 24/11/17. Στόχος της Επιτροπής είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση της βοήθειας που οι εργαζόµενοι θα προσφέρουν στους πληγέντες από τις καταστροφές στη ∆υτική Αττική, επιβεβαιώνοντας για µία ακόµα φορά το κοινωνικό πρόσωπο αλλά και την υψηλή αίσθηση αλληλεγγύης που διαχρονικά επιδεικνύουν οι εργαζόµενοι στα ΕΛΠΕ.
Ως εκ τούτου αποφασίστηκε..
να κινηθούµε σε πρώτη φάση πάνω σε τρεις κεντρικούς άξονες οι οποίοι είναι οι εξής:

Α) Εθελοντική εργασία: Με νεότερη ανακοίνωση θα προσδιοριστεί ο τρόπος που θα υλοποιηθεί η δράση αυτή.

Β) Οικονοµική ενίσχυση: Με ευθύνη των µελών της ∆ιαπαραταξιακής Επιτροπής θα συγκεντρωθεί χρηµατικό ποσό το οποίο θα χρησιµοποιηθεί για αγορά ειδών πρώτης ανάγκης. Η καταληκτική ηµεροµηνία συγκέντρωσης των οικονοµικών προσφορών θα είναι η 16η  ∆εκέµβρη.

Γ) Στήριξη πληγέντων συναδέλφων : όποιοι συνάδελφοι έχουν πληγεί από τις καταστροφές στη ∆υτική Αττική και χρειάζονται τη στήριξή µας, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν είτε µε τα µέλη της Επιτροπής, είτε µε το Σωµατείο έτσι ώστε να βρεθεί τρόπος έµπρακτης και ουσιαστικής στήριξής τους.
Η Επιτροπή αποτελείται από τους συναδέλφους : Αλειφέρης Γιάννης,Φειδογιάννης Νικόλαος, Ρόκας Κώστας, Κολοβός Γιώργος, Κοσµέτος Κοσµάς, Τσερµπής Μιχάλης, Σίµος Γρηγόρης, Καραµουσάς ∆ηµήτρης και Χανιώτης Θανάσης.

                                      Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ∆ΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου