Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΚΕ ΕΛΠΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για ελκε ελπε
Συναδέλφισσα, συνάδελφε

          Αναφορικά με τα θέματα που έχουν προκύψει στη Συντήρηση βάρδιας θέλουμε να  ξεκαθαρίσουμε,  πως  δεν  θα  επιτρέψουμε παρερμηνείες, παλινωδίες  και  άσκηση  καθεστωτικών πρακτικών από όπου και αν προέρχονται.
          Βάσει της Δήλωσης -Συμφωνίας που υπεγράφη μεταξύ ΠΣΕΕΠ – Εταιρείας,  η  Συντήρηση  στη βάρδια  πρέπει  να αποτελείται από 5  Μηχανικούς, 5 Τεχνίτες Οργάνων και 10 Ηλεκτρολόγους σε ΒΕΑ & ΒΕΕ.
          Σε  περίπτωση δε,
 που  η Εταιρεία θεωρήσει πως η πρόταση του Σωματείου που μίλαγε για 10 Μηχανικούς, για 10 Τεχνίτες Οργάνων, 10 Ηλεκτρολόγους (δύο σε κάθε  βάρδια και στα τρία Διυλιστήρια) είναι  πληρέστερη και ασφαλέστερη, τότε θα πρέπει να προχωρήσει σε άμεση στελέχωσή της με μόνιμο προσωπικό. Δεν είμαστε όμως διατεθειμένοι να ανεχθούμε Συντήρηση βάρδιας με 12ωρα, ούτε ala cart στελέχωσή της με εργολαβικούς συναδέλφους.
         Μονομερείς αποφάσεις από στελέχη της διοίκησης,  μας  βρίσκουν  απέναντι  και  στο  πλαίσιο της συμμετοχής  μας  στο  Προεδρείο  του  Σωματείου,  θα  πράξουμε  αυτό  που  πρέπει  και ορίζει η συνείδησή μας ώστε  να  ανατραπούν  οι  αναχρονισμοί  που  επιχειρούνται και τα παιχνίδια στην πλάτη των συναδέλφων και της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

                                                    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου