Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΚΕΕΠ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΚΕΕΠ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Με την έναρξη του νέου έτους και την αρχή της υλοποίησης της Συμφωνίας μεταξύ Διοίκησης και Σωματείου για την στελέχωση της Συντήρησης βάρδιας, άρχισαν τα όργανα. Η Διοίκηση αντιλαμβανόμενη με τον δικό της τρόπο την ολιστική ασφάλεια, προχώρησε στην κάλυψη της θέσης του δεύτερου Μηχανικού βάρδιας με εργολαβικούς συναδέλφους και τους Ηλεκτρολόγους βάρδιας με υπερωριακή απασχόληση. 

Καλούμε για άλλη μία φορά..
την Διοίκηση της Εταιρείας να σταματήσει τις επικίνδυνες αλχημείες και να επαναφέρει πλήρως τη Συντήρηση βάρδιας στην πρότερη μορφή της.

Είναι ξεκάθαρη η θέση μας σαν παράταξη ότι δεν μπλέκουμε τα Οργανογράμματα με την Συλλογική Σύμβαση. Τώρα ξεκινάει η δύσκολη προσπάθεια όλων μας για την νέα ΣΣΕ που πρέπει να μας βρει ενωμένους και αποφασισμένους για την αποκατάσταση και την επαναφορά όλων όσων έχουμε χάσει. 


Συναδέλφισες, συνάδελφοι,

Αυτές τις ημέρες όμως κυκλοφορούν ο "καλικάντζαρος Τρικλοπόδης" και το "ξωτικό" του, βγάζοντας σε καταστάσεις vertigo ασυνάρτητες ανακοινώσεις, μη μπορώντας να χωνέψουν ότι η ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ σε χρόνο που ήταν γνωστός από πριν σε όλους, συνεδρίασε – συγκρότησε τα όργανα της και αποφάσισε να συνεχίσει να παρέχει την απόλυτη στήριξή της στο μαχόμενο ψηφοδέλτιο του ΣΚΕΕΠ.

Ελπίζουμε τώρα που η Διοίκηση κατήργησε τους προϊσταμένους των τμημάτων να πετύχει επιτέλους τους προσωπικούς του στόχους και να "κοιτάξει την καριέρα του" ή να εξαφανιστεί όπως όλοι οι καλικάντζαροι με τον αγιασμό των υδάτων, τα Φώτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου