Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ

Στις 19.12.16 η ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ μετά από ανοιχτό κάλεσμα προς τα μέλη και τους φίλους της, στα πλαίσια της ανασυγκρότησης της παράταξης, εξέλεξε τη νέα Γραμματεία της που απαρτίζεται από τους συναδέλφους
:

Ντόκας Παύλος                             Γραμματέας
Γενιτσαρίδης Πρόδρομος            Α΄ Αν. Γραμματέας
Χρυσικόπουλος Δημήτρης          Β΄ Αν. Γραμματέας
Παπαδόπουλος Γιάννης               Οργανωτικός
Σακκάς Χρήστος                            Μέλος
Αναγνωστόπουλος Νίκος               Μέλος
Μούρκου Σπυριδούλα                    Μέλος
Κένης Ανδρέας                               Μέλος
Παπαγιαννόπουλος Κώστας           Μέλος
Αποστόλου Φωτεινή                       Μέλος
Μίχας Γιώργος                                Μέλος
Μουστακούδης Τάσος                    Μέλος                            
Κοσμέτος Κοσμάς                          Μέλος

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Όλοι γνωρίζουμε ότι στο δημόσιο λόγο είμαστε υποχρεωμένοι να σεβόμαστε τις δημοκρατικές αποφάσεις που παίρνονται συλλογικά και όχι να ακολουθούμε τις προσωπικές μας φιλοδοξίες. 
Στις τάξεις της παράταξης μας υπήρξαν άτομα που έγιναν επώνυμοι αφού οι εργαζόμενοι που μας στήριξαν τους έκαναν τη τιμή να τους εκλέξουν για να υπηρετήσουν από θέσεις ευθύνης όπως Πρόεδρος του Σωματείου, Εκπρόσωπος των εργαζομένων ή μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου μας.

Είναι μονόδρομος για μας να τονίσουμε ότι οι συνάδελφοι αυτοί που αποδείχτηκαν καταχραστές της αναγνωρισιμότητας που τους δόθηκε, εξυπηρετώντας μόνο τους δικούς τους ιδιοτελείς σκοπούς, δεν έχουν καμία σχέση με την παράταξή μας πλέον μιας και πρόδωσαν τις αξίες μας αλλά και την ΣΣΕ.

Τα ζητήματα αξιοπρέπειας, ήθους, ιστορίας και αξιακής συνείδησης ήταν, είναι και θα είναι για εμάς πρωταρχικής σημασίας και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να σπιλώσει τίποτε από όσα καταφέραμε, γιατί απλά κανείς δεν το δικαιούται.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η παράταξη της ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ συνεχίζει με αμείωτη ένταση να πρωτοστατεί στην σύγκρουση με την μοιρολατρία και τον φόβο, την απογοήτευση και τον συντηρητισμό. 
Παραμένουμε προσηλωμένοι στο κύριο στόχο μας που δεν είναι άλλος από την υπεράσπιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων απέναντι στις νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές που επιβάλλονται από την “αριστερή” κυβέρνηση της χώρας μας και  δυστυχώς βρίσκουν σύμμαχο και την ανοχή των βολεμένων εκπροσώπων μας στο χώρο .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου