Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

.
Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία ζήτησαν οι φοιτητές στην εξέγερση του 73 κατά της Χούντας των
συνταγματαρχών. 43 χρόνια μετά η Ελληνική κοινωνία παλεύει για κοινωνική δικαιοσύνη , ανεξαρτησία και κοινωνική απελευθέρωση απέναντι στις ερπύστριες της τρόικας και του νέου οικονομικού φασισμού , που στο πέρασμα τους τα έχουν ισοπεδώσει όλα.

Οι μνημονιακές επιλογές των τελευταίων χρόνων διέλυσαν τον κοινωνικό ιστό. Εργασιακές σχέσεις και δικαιώματα καταπατήθηκαν , εκατομμύρια Έλληνες ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας . Στο βωμό της δημοσιονομικής σταθερότητας θυσιάζονται ανθρώπινες ψυχές .

Η ιστορία της εξέγερσης του 73 αποδεικνύει ότι..
μεσοβέζικες λύσεις δεν υπάρχουν και δεν έχουν καμία ελπίδα επιτυχίας . Ο γόρδιος δεσμός δεν λύνεται , κόβεται. Το Πολυτεχνείο διδάσκει ότι οι μόνοι αγώνες που χάθηκαν είναι αυτοί που δεν δόθηκαν ποτέ .

Η Ομοσπονδία και τα Σωματεία μέλη μας καλούμε τον κάθε εργαζόμενο , άνεργο , συνταξιούχο , αγρότη,αυτοαπασχολούμενο , μικρομεσαίο βιοπαλαιστή να δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές που εξαθλιώνουν το παρόν και το μέλλον μας για μια Ελλάδα ΕΘΝΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ .

Η ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΏΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΦΑΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου