Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΓΣΕΕ:ΜΕ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ
Από το gsee.gr
Με μία απαράδεκτη πρόσκληση μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, η Πρόεδρος του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας, επιχειρεί να περιορίσει την ελεύθερη συνδικαλιστική δράση των εργαζομένων στο Ίδρυμα αλλά και του σωματείου τους.

Σε e-mail το οποίο απέστειλε στο σύνολο των εργαζομένων του ιδρύματος  η Πρόεδρος του Δ.Σ του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, ζητά επί λέξει την ατομική και συλλογική τοποθέτησή τους επί του ύφους, του ήθους και της ποιότητας των επιχειρημάτων, όπως αυτά εμφανίζονται σε πρόσφατη ανακοίνωση του σωματείου.

Είναι πρωτάκουστο να ..
καλούνται σε «απολογία» οι εργαζόμενοι και μάλιστα με τη μορφή της δημόσιας ανάκρισης, για μια ανακοίνωση η οποία υπογράφεται από τους νόμιμα εκλεγμένους εκπροσώπους τους.

Τέτοιου είδους πρακτικές και τακτικές είναι τουλάχιστον απαράδεκτες και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτύχουν το στόχο τους, που δεν είναι άλλος από τον εκφοβισμό των εργαζομένων και τον περιορισμό της ελεύθερης συνδικαλιστικής τους δράσης.                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου