Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΣΕΕΠ

Αποτέλεσμα εικόνας για αιμοδοσια
Συναδέλφισσα – Συνάδελφε

Σε προσκαλούµε στην τακτική αιµοδοσία που θα πραγµατοποιηθεί στα Ιατρεία των ΒΕΑ και ΒΕΕ τις κάτωθι ηµεροµηνίες και ώρες
:

ΒΕΑ: Πέµπτη 23/06/16 από 09:00 έως 13:00 
          Παρασκευή 01/07/16 από 09:00 έως 13:00

ΒΕΕ: ∆ευτέρα 27/06/16 από 09:00 έως 13:00 
          Τρίτη 05/07/16 από 09:00 έως 13:00

Η Αιµοδοσία του Θριασίου παρακαλεί οι συνάδελφοι αιµοδότες να έχουν πάρει ελαφρύ πρωινό.

Η αιµοδοσία είναι µια ευγενική πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Προσφέροντας εθελοντικά αίµα θα βοηθήσεις να νιώσει ανακούφιση ένας συνάδελφος που κινδυνεύει η υγεία του, ή ακόµη και η ίδια η ζωή του. Γιατί το αίµα που θα προσφέρεις, µέχρι να σου χρειαστεί προσφέρεται ως δώρο ζωής σε πολλούς ανθρώπους καθηµερινά.

Είναι αλήθεια ότι χάρη στην δική σου ευαισθησία, η Τράπεζα Αίµατος του ΠΣΕΕΠ κρατάει σταθερά τα αποθέµατά της, δίνοντας την δυνατότητα εξυπηρέτησης περισσότερων συναδέλφων µας. ∆υστυχώς όµως οι ανάγκες αυξάνονται συνεχώς και πρέπει να προσπαθούµε κάθε φορά και περισσότερο.

Αν είσαι παλιός αιµοδότης, θα ανταποκριθείς στο κάλεσµά µας και θα έρθεις πάλι στον χώρο της αιµοδοσίας. Ο δρόµος για σένα είναι γνωστός.

Αν δανείστηκες αίµα από την τράπεζα, µην αµελήσεις να το αναπληρώσεις. Έζησες την αγωνία να βρεις αίµα την ώρα της ανάγκης σου. Σκέψου πως αύριο, ίσως κάποιος άλλος συνάδελφος να βρεθεί στην θέση σου .

Αν δεν είσαι αιµοδότης, κάνε τώρα το πρώτο βήµα.

Άφησε πίσω τους δισταγµούς, το φόβο ή και την αδιαφορία. Νιώσε την ικανοποίηση αυτής της προσφοράς. Γίνε µέλος της Τράπεζας Αίµατος τώρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου