Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΤΑ ΕΛΠΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΑ ΕΛΠΕ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, 

Ένα χρόνο μετά το εργοδοτικό έγκλημα η εταιρία συνεχίζει την ίδια στάση. Τα κενά και τα 12ωρα συνεχίζονται, τα τμήματα είναι υποστελεχομένα, ενώ η κατάσταση σε όργανα, ηλεκτρολόγους και μηχανικούς βάρδιας, παρά τις υποσχέσεις, παραμένει ίδια. Η διοίκηση του ΠΣΕΕΠ βάζει πλάτη και προωθεί την πολιτική της εταιρίας, αντί να παλεύει για τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων. Φόρος τιμής στους συναδέλφους μας που σκοτώθηκαν στο εργοδοτικό έγκλημα είναι οι κινητοποιήσεις για καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες εργασίας, για δουλειά με δικαιώματα. 

         Στις 8 Μάη απεργούμε. Τιμάμε την
Εργατική Πρωτομαγιά κόντρα στη μοιρολατρία και στο συμβιβασμό που προωθεί ο κυβερνητικός και εργοδοτικός συνδικαλισμός. Παλεύουμε ενάντια σε όλα τα μέτρα που έρχονται για το ασφαλιστικό και φορολογικό και ό,τι άλλο προσπαθήσουν να φορτώσουν στις πλάτες των εργαζομένων, στοχεύοντας στην ανάκαμψη του κεφαλαίου. 

Συνάδελφοι, 

Σε ένδειξη αυταρχισμού και εχθρότητας απέναντι τους εργαζομένους, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ φέρνει για ψήφιση του αντιλαϊκού πακέτου αιφνιδιαστικά μέσα στο Σαββατοκύριακο. Προσπαθεί με τεχνάσματα να αποφύγει την λαϊκή αντίδραση. Να δώσουμε τη μάχη να μην περάσουν τα μέτρα. 

      Συμμετέχουμε στην 48ωρη απεργία ενάντια στη ψήφιση του ασφαλιστικού – φορολογικού νομοσχεδίου την Παρασκευή και το Σάββατο

Συμμετέχουμε μαζικά στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ: 

Αύριο Παρασκευή 6 Μάη 11.00 στην Ομόνοια, με προσυγκέντρωση 10.30 στην πλ. Βάθης. 
Το Σάββατο 7 Μάη 18.30 στην Ομόνοια. 
Την Κυριακή 8 Μάη στο Σύνταγμα, στις 10.00 με προσυγκέντρωση στις 9.00 π.μ. στην πλ. Κάνιγγος. 
Στην Ελευσίνα 10.30 στην πλατεία Ηρώων. 
Στη Θεσσαλονίκη 10.30 στο Άγαλμα Βενιζέλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου