Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΠΣΕΕΠ: 48ωρη Γενική Απεργία ΓΣΕΕ στις 6 & 7 Μαίου 2016

ΠΣΕΕΠ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

         Σήμερα Πέμπτη 05/05/16 συνεδρίασε εκτάκτως η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ και υλοποίησε την ομόφωνη απόφαση της Διοίκησης της Συνομοσπονδίας προκηρύσσοντας 48ωρη Γενική Απεργία για αύριο Παρασκευή 06/05/16 και το Σάββατο 07/05/16.

         Οι fast track διαδικασίες  με  τις οποίες η κυβέρνηση επιχειρεί να..
προωθήσει την ισοπέδωση του ασφαλιστικού και τη γιγάντωση της ήδη εξοντωτικής φορολογίας, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο στις δυνάμεις της εργασίας, παρά μόνο τον αγώνα και την πάλη.

         Πρέπει να αποτελέσει συνείδηση όλων μας, ότι αν οι συγκεκριμένες διαδικασίες ολοκληρωθούν έτσι όπως ορίζουν οι θεσμοί, η δυνατότητα απεμπλοκής του λαού μας από τα δεσμά των τοκογλύφων, θα πάψει να υπάρχει οριστικά.

         Ως εκ τούτου καλούμαστε όλοι να δώσουμε το παρόν στις απεργιακές κινητοποιήσεις, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο την πρέπουσα απάντηση σε όλους όσους συνεχίζουν ανερυθρίαστα να απειλούν τις ζωές,  την αξιοπρέπεια και το μέλλον των παιδιών μας.

         Σε κάθε πύλη εργοστασίου, σε κάθε πλατεία, σε κάθε γειτονιά, δίνουμε το σύνθημα της αντίστασης και του αγώνα, για να σταθούμε όρθιοι σαν εργαζόμενοι, σαν λαός, σαν κοινωνία.


ΠΗΓΗ:pseep.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου