Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΠΤΟΥ ΤΟΥ «ΕΡΓΑΤΗ»

1288778975
Στις 17 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 11 στον κόμβο των Οδών Ιεράς Οδού και Αφών Μουρίκη θα γίνουν τα Αποκαλυπτήρια του γλυπτού του «ΕΡΓΑΤΗ» με πρωτοβουλία του Δήμου Ελευσίνας.

Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας αρχικά χαιρετίζει αυτήν την ενέργεια του Δήμου Ελευσίνας και η Διοίκηση του ΕΚΕΔΑ θα συμμετέχει σύσσωμη.

Μια ενέργεια που τιμά την προσφορά του εργάτη κυρίως στην οικονομία της χώρας, που τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας εξ’αιτίας των κακών πολιτικών από μέτριους έως κακούς πολιτικούς τόσο πολύ ταλανίζεται.

Η περιοχή μας απασχολεί έναν πολύ μεγάλο αριθμό εργαζομένων μιας και  εδώ δραστηριοποιείται το 48% της Βαριάς Βιομηχανίας της χώρας μας , καθώς και εκατοντάδες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Εργαζόμενοι απ’όλα τα...
σημεία της χωράς μας, λοιπόν, επανδρώνουν αυτές τις επιχειρήσεις, όπου δίνουν καθημερινή μάχη επιβίωσης των ίδίων και των οικογενειών τους, των ίδιων των επιχειρήσεων αλλά και της ίδιας της οικονομίας της χώρας, πολλές φορές πληρώνοντας και με την ίδια τους την ζωή την προσήλωσή τους στην εργασία τους, αφού από τα πολλά εργατικά ατυχήματα μετράμε 10αδες νεκρούς όλα αυτά τα χρόνια στην περιοχή μας.

Αποκτά λοιπόν ιδιαίτερη σημασία και τιμή αυτή η πρωτοβουλία του Δήμου Ελευσίνας.

Πιστεύουμε, όμως, πως θα είχε σαφέστατα καλύτερα αποτελέσματα και μεγαλύτερη ουσία αν  από την αρχή είχε ζητηθεί  και η συνεργασία του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας, ενός εκ των ιστορικότερων Εργατικών Κέντρων της πατρίδας μας, αλλά και των μεγάλων σωματείων της περιοχής , ώστε να υπάρξει πλουσιότερο υλικό αλλά και μεγαλύτερο αγκάλιασμα αυτής της ενέργειας.

Θέλοντας, όμως, να σταθούμε κυρίως στην ουσία,  ζητάμε από όλους τους εργαζόμενους της περιοχής να παραστούν στα Αποκαλυπτήρια του γλυπτού του «ΕΡΓΑΤΗ» , ώστε να προσδώσουμε την τιμή που του αρμόζει, μιας και ο Εργάτης είσαι ΕΣΥ , είναι ο καθένας μας , ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ.


ΠΗΓΗ:ekeda.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου