Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Την Τετάρτη 18/11/15 πραγµατοποιήθηκε το τακτικό ∆.Σ. του ΠΣΕΕΠ. Τα θέµατα που συζητήθηκαν ήταν τα εξής :

1. Συζητήθηκε και αποφασίστηκε οµόφωνα η εξουσιοδότηση Προέδρου και Γεν.Γραµµατέα, στην υπογραφή Πρακτικού Συµφωνίας για την πρόσληψη ...
στα ΕΛΠΕ, του Μάριου Αβράµπου, αδελφού του συν. Αντώνη Αβράµπου,θανόντα στο τραγικό δυστύχηµα της 8ης Μαΐου.

2. Συζητήθηκε και αποφασίστηκε οµόφωνα η εξουσιοδότηση Προέδρου και Γεν.Γραµµατέα, στην υπογραφή Πρακτικού Συµφωνίας για την αναγνώριση Πτυχίων ΑΤΕΙ σε συναδέλφους που εργάζονται στο Τµήµα Συντήρησης Οργάνων και Αυτοµατισµού ΒΕΘ.

3. Αποφασίστηκε οµόφωνα να µην πραγµατοποιηθούν για το έτος 2016 χοροί ΠΣΕΕΠ και τραπέζια βάρδιας Πρωτοχρονιάς, ως µια ένδειξη πένθους για τους αδικοχαµένους συναδέλφους µας.

4. Συζητήθηκε και αναλύθηκε διεξοδικά το χρονίζον ζήτηµα µε τους δανεικούς συναδέλφους από άλλες εταιρείες του Οµίλου, που απασχολούνται στη βάρδια στα ΕΛΠΕ. Οι τοποθετήσεις όλων των παρατάξεων κινήθηκαν προς την ίδια κατεύθυνση και κοινή παραδοχή είναι πως είµαστε πολύ κοντά στην επίλυση ενός ζητήµατος που µας προβληµάτισε για πολλά χρόνια. Για οτιδήποτε νεότερο θα ενηµερωθείτε µε νεότερη ανακοίνωσή µας.

5. Πάρθηκαν οµόφωνες αποφάσεις για µια σειρά θεµάτων οικονοµικής φύσης, όπως Εκδήλωση ∆ιαγωνισµού Ζωγραφικής, έκδοση ατζεντών 2016, αθλητικές δραστηριότητες κ.α.

6. Επίσης ενηµερώθηκε το ∆.Σ. για τις µέχρι τώρα εξελίξεις γύρω από τις εργασίες της κοινής Επιτροπής Σωµατείου - Εταιρείας, σχετικά µε τα οργανογράµµατα, ανάγκες προσλήψεων εργολαβικών συναδέλφων οι οποίοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες καθώς επίσης για την θέσπιση νέου προγράµµατος εκπαίδευσης.

Τέλος σας ενηµερώνουµε ότι ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση προσλήψεων
και στη Συντήρηση καλύπτοντας ένα µέρος των αναγκών. 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Οι καιροί παραµένουν δύσκολοι και πονηροί. Το Σωµατείο όµως παραµένει σταθερό και ενωµένο, έτοιµο να αντιµετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση εµφανιστεί στο µέλλον, όπως άλλωστε έπραξε και στο παρελθόν. Παραµένουµε προσηλωµένοι στους στόχους που έχουµε θέσει και δίνουµε λύσεις σε µια σειρά από ζητήµατα που µε ευθύνες άλλων είχαν προκύψει. 


ΠΗΓΗ:pseep.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου