Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Με μεταλλωρύχους συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ

ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ
Την ανάγκη να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας στα μεταλλεία, να ανασταλεί «εδώ και τώρα» από την υπηρεσιακή κυβέρνηση η απόφαση του ΥΠΑΠΕΝ της απελθούσας κυβέρνησης και επίσης η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές «να βρει μια δίκαιη και μόνιμη λύση για τη δουλειά των εργαζομένων», επισήμανε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, κατά την επίσκεψή του στην Ολυμπιάδα και τη συνάντησή του με εργαζόμενους των μεταλλείων Κασσάνδρας.

«Εδώ, δεν πρέπει να...
γίνει διαμάχη και διχασμός ανάμεσα στους εργαζόμενους, ανάμεσα στους πολίτες, ανάμεσα στους κατοίκους, αλλά δεν κάνει κάποιος βόλτα για να πετάει μπουλόνια, ερχόμενος από κάθε μέρος του κόσμου», σημείωσε, μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM ο κ. Παναγόπουλος και πρόσθεσε:

«Εδώ πρέπει να γίνει κάτι σύμφωνα με όλους τους κανόνες, πρέπει να τηρηθούν τα νόμιμα κι αυτό ακριβώς συζητείται, πώς θα τηρηθούν τα νόμιμα, ό,τι προβλέπουν οι περιβαλλοντικοί όροι και οι μελέτες, ό,τι προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία και ό,τι αποφάσεις έχουν πάρει τα ανώτατα δικαστήρια της χώρας, οι προσφυγές είναι γνωστές. Σε κάθε περίπτωση, όμως, πρέπει να διασφαλιστεί η δουλειά των εργαζομένων».


ΠΗΓΗ:newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου