Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΤΟ ΕΚΕΔΑ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΣΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ Η ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

Site Logo
Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας – Δυτικής Αττικής κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στην κυβέρνηση για τις βίαιες  και δραματικές αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στις περισσότερες επιχειρήσεις, μικρές ή μεγάλες.

Η παρακολούθηση τους μέσω των  ελεγκτικών μηχανισμών σε συνεργασία με όλους τους θεσμούς, είναι όχι μόνο απαραίτητο αλλά απολύτως αναγκαίο να ενταθεί, ώστε να προστατευτούν  τα εργασιακά δικαιώματα όλων των συναδέλφων μας.

Θεωρείται, βέβαιο, ότι σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές αν δεν...
κρατηθούν οι θεσμοθετημένοι κανόνες, δεν καταγραφούν και δεν αντιμετωπιστούν, τότε η οποιαδήποτε προσπάθεια σταθεροποίησης και ανάκαμψης στην χώρα μας, θα βρει τις εργασιακές δομές πλήρως αποσυντιθέμενες.

Καλούμε, λοιπόν, την κυβέρνηση και τα αρμόδια Υπουργεία ν’ ασχοληθούν άμεσα με αυτό το μείζον θέμα.

Όσον αφορά την  περίεργη ανακοίνωση οργάνωσης πολιτικού κόμματος που ψέγει το ΕΚΕΔΑ , όχι γιατί πήρε θέση υπέρ της μιας ή της άλλης άποψης στο δημοψήφισμα, αλλά γιατί δεν πήρε θέση, τους λέμε το εξής:

Υπερασπιζόμαστε το δημοκρατικό τους δικαίωμα να έχουν αυτή την άποψη, τους συμβουλεύουμε όμως παράλληλα να ξαναρίξουν μια ματιά στο λεξικό στην έννοια της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Το ΕΚΕΔΑ θα παραμείνει εντός του θεσμικού του ρόλου και θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει όλα  τα παραπάνω, τα οποία αποτελούν και το ουσιαστικότερο θέμα αυτού του δελτίου τύπου, διότι πρέπει να διατηρηθεί η συνοχή της κοινωνίας μας όπως το καλούν οι περιστάσεις αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε


ΠΗΓΗ:ekeda.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου