Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Ανακοίνωση ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΣΚ για συν. Μπάμπη Δευτεραίο

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΝΙΑΙΑ ΕΝΩΤΙΚΗ
Συναδέλφισσες, -οι


Σήµερα έφυγε άδικα από κοντά µας ένας νέος συνάδελφος, ο Μπάµπης ο ∆ευτεραίος, θύµα του τραγικού δυστυχήµατος της 08/05/15 στον Ασπρόπυργο, αλλά και των πολιτικών µείωσης προσωπικού και εντατικοποίησης της εργασίας, τις οποίες χρόνια τώρα αντιπαλεύουµε σαν εργαζόµενοι και σαν Σωµατείο.

Εκφράζουµε τα ...
ειλικρινή µας συλλυπητήρια και την οδύνη µας στην οικογένεια του αδικοχαµένου συναδέλφου µας και δηλώνουµε πως η συµπαράστασή µας θα είναι αµέριστη.
Σε ότι αφορά στα όσα λέγονται και γράφονται από µερίδα συναδέλφων και παρατάξεων, θέλουµε να ξεκαθαρίσουµε τα εξής:

Όσοι επέλεξαν να «παίξουν» πάνω στον πόνο και την οργή των εργαζοµένων για το δράµα των καµένων συναδέλφων µας και των οικογενειών τους, µήπως και το «εξαργυρώσουν»συνδικαλιστικά, µας βρίσκουν αντίθετους και δεν θα τους ακολουθήσουµε.

Εµείς έχουµε επιλέξει µε όποιο κόστος, πρώτα να στηρίξουµε τους συναδέλφους µας που δέχθηκαν αυτό το τροµερό χτύπηµα και παράλληλα να απαιτήσουµε να υπάρξουν όλες οι αλλαγές και οι προϋποθέσεις που απαιτούνται για να σταθούν αρχικά οι άνθρωποι και µετά οι εγκαταστάσεις στα πόδια τους µε τη µέγιστη ασφάλεια. Και θα κάνουµε ότι χρειαστεί για να το πετύχουµε, βάζοντας την Εταιρεία µπροστά στις ευθύνες της αλλά και σε όσα στελέχη έχουν εµπλακεί στις αιτίες που γέννησαν το δυστύχηµα αυτό.

Αυτά όµως δεν πετυχαίνονται µόνο µε κραυγές και συνθήµατα. Γι΄ αυτό συντασσόµαστε στην προσπάθεια του Σωµατείου που οργανωµένα έβαλε όλα τα αιτήµατα των εργαζοµένων στη νέα ∆ιοίκηση και απαιτούµε να δροµολογηθούν άµεσα λύσεις.
Σήµερα όµως είναι µέρα πένθους για όλους µας. Με σεβασµό στον πόνο της οικογένειας του Μπάµπη για την τεράστια απώλειά τους, στεκόµαστε δίπλα τους και τους στηρίζουµε µε όλη µας την ψυχή.

                                              Καλό σου ταξίδι συνάδελφε Μπάµπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου