Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΝΤΡΙΒΗ UFO ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΓΟΥΙΝΙΠΕΓΚ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!


Την νύχτα της 18ης Φεβρουαρίου του 2015, αναφορές άρχισαν να εμφανίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πρώτον για άγνωστα φώτα πάνω από τον καταυλισμό Jackhead στη Μανιτόμπα του Καναδά και δεύτερον για μία ορατή από πολλούς κατοίκους συντριβή στη κοντινή λίμνη Γουίνιπεγκ.
Πρώτος, ο Brent Mancheese δημοσίευσε τα εξής: «Έχει αναφερθεί συντριβή UFO στον καταυλισμό Jackhead στη Μανιτόμπα του Καναδά. Προφανώς καναδικά στρατιωτικά οχήματα έχουν παραταχθεί στη βόρεια ακτή. Οι στρατιωτικές δυνάμεις απειλούν όποιον προσπαθεί να πάρει φωτογραφίες ...και υπάρχουν πάρα πολλοί αυτόπτες μάρτυρες. Μιλάνε για ένα στρογγυλό αντικείμενο που ανασύρθηκε από το πάγο της λίμνης με τη χρήση σνόουμομπιλ... Αυτό θεάθηκε να πέφτει από 8 ψαράδες... Γιατί δεν ενημερώνουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αν πρόκειται για αεροπορικό δυστύχημα;»

Οι φήμες εξαπλώθηκαν γρήγορα όταν φωτογραφίες έδειχναν έντονη κίνηση των καναδικών ενόπλων δυνάμεων με οχήματα όπου σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ήταν για να οριοθετήσουν και να θέσουν σε καραντίνα το χώρο της συντριβής. Αλλά δεν ήταν UFO, όπως ισχυρίστηκε ο καναδικός Στρατός, μέσω του αντισυνταγματάρχη Paul Davies διοικητή του 38ου τάγματος εδάφους που ανέφερε ότι μετείχε στην άσκηση «Αρκτικός βίσωνας» μαζί με το 2ο τάγμα ελαφρού πεζικού, τη τέταρτη ομάδα περιπολίας των Rangers και τη 440 Μοίρα της καναδικής Αεροπορίας, που πραγματοποιείται στη λίμνη του Γουίνιπεγκ, μια άσκηση για την αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης σε αντίξοες συνθήκες: «Δεν υπάρχει κανένας εξωγήινος δίσκος, μόνο οι φίλοι μου στις αεροπορικές δυνάμεις που είναι εκεί έξω και μας βοηθούν σε αυτή την άσκηση.»

Ο Davies κατέληξε ότι αυτό που είδαν οι μάρτυρες ήταν ένα αεροπλάνο με την ικανότητα γρήγορης απογείωσης, χωρίς όμως να διευκρινίσει τι τύπος αεροπλάνου ήταν. Ένα αεροπλάνο που απογειώθηκε από μια παγωμένη λίμνη; Και γιατί δεν υπάρχουν φωτογραφικά τεκμήρια;
Πάντως, πολλοί από τους μάρτυρες ανέφεραν, ότι εκτός από τα φώτα που απογειώθηκαν, υπήρξε δραστηριότητα άγνωστων φώτων πάνω από τον καταυλισμό Jackhead στη Μανιτόμπα του Καναδά πολύ πριν ο στρατός μαζευτεί στην περιοχή... κάνοντας τις φήμες για πιθανό ιπτάμενο δίσκο ακόμα πιο έντονες...


ΠΗΓΗ:ufotruth-gr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου