Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Παραμένουν μέχρι νεωτέρας οι διοικήσεις σε ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ


Νέο κύκλο ενημερωτικών επαφών με τις διοικήσεις των εποπτευόμενων δημοσίων εταιρειών στην αγορά φυσικού, πραγματοποίησε σήμερα ο αρμόδιος υπουργός παραγωγικής ανασυγκρότησης Π. Λαφαζάνης. Στις συναντήσεις με τις διοικήσεις της ΔΕΠΑ και της εταιρείας διαχείρισης του δικτύου μεταφοράς φυσικού αερίου ΔΕΣΦΑ, ο κ. Λαφαζάνης, σύμφωνα με πληροφορίες διαμήνυσε ότι οι όποιες αποφάσεις για τις διοικήσεις των δύο εταιρειών θα ληφθούν μετά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. 

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, επί τάπητος τέθηκαν τα θέματα της αγοράς φυσικού αερίου, ενώ υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο κ. Λαφαζάνης με συνέντευξή του στο Reuters δήλωσε ότι σταματά η διαδικασία αποκρατικοποίησης της ΔΕΠΑ. Για την περίπτωση του ΔΕΣΦΑ ωστόσο κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για την αποκρατικοποίηση του ΔΕΣΦΑ, η οποία βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο, χωρίς ωστόσο ακόμη να έχει ολοκληρωθεί ενόψει προβλημάτων στην έγκριση της πώλησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού. 

Τέλος σημειώνεται ότι ο κ. Λαφαζάνης θα δει το μεσημέρι τους εκπροσώπους των εργαζομένων στη ΔΕΗ καθώς έχει οριστεί συνάντηση με το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.


ΠΗΓΗ.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου