Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Π. Λαφαζάνης: Γόνιμη και ουσιαστική η συζήτηση με ΓΕΝΟΠ


Είχα την τιμή να έχω μια πολύ ουσιαστική και γόνιμη συνάντηση με τη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, τόνισε αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στη ΔΕΗ ο υπουργός παραγωγικής ανασυγκρότησης Π. Λαφαζάνης. 

Η συνάντηση μας βοήθησε πολύ ενόψει των προγραμματικών μας δηλώσεων, πρόσθεσε ο ίδιος υπογραμμίζοντας ότι «ΓΕΝΟΠ και εργαζόμενοι δεν είναι συντεχνία αλλά η ψυχή της Δημόσιας ΔΕΗ, η μεγάλη δύναμη που θα ζητήσει την ανασυγκρότηση της χωρας». Ο Π. Λαφαζάνης υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα στηριχθεί στο διάλογο, προκειμένου να διαμορφώσει μια νέα αναπτυξιακή δυναμική στη χώρα ενώ σημείωσε ότι στόχος είναι η ενεργειακή ασφάλεια και επάρκεια, καθώς και το φθηνό ρεύμα για την οικονομία και τα νοικοκυριά. 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Π. Ρέλιας ανέφερε ότι η συνάντηση είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα ενώ οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη διακοπή της ιδιωτικοποίησης και την άρση της επίταξης. Επίσης στη συνάντηση ανταλλάχθηκαν απόψεις για την πορεία της ΔΕΗ, κάτι που όπως ειπώθηκε θα συνεχιστεί. 


ΠΗΓΗ.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου