Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

O Ριψασπίς Στρατηγός.......


Η στιγμή που όλοι οι Έλληνες περιμέναμε έφτασε. Το μυστικό που κρατείτο καλά κρυμμένο στον Λόφο Καστά αποκαλύφθηκε.
Κάτω από το δάπεδο του τρίτου θαλάμου βρέθηκε σε άριστη κατάσταση παλαιοκομματική ΑΣΠΗΔΑ η οποία  στο εσωτερικό της έχει χαραγμένο το  ονοματεπώνυμο του Στρατηγού ιδιοκτήτη της.Μαζί της βρέθηκε επιγραφή που αναφέρει στοιχεία για τον βίο του  καθώς και μαρτυρίες των συναγωνιστών του.
Σύμφωνα με την επιγραφή,ο ριψασπίς Στρατηγός στο απόγειο της δόξας που του χάρισαν απλόχερα οι συναγωνιστές του διατηρώντας τον πάντα στο απυρόβλητο,θέλησε να γίνει Αρχιστράτηγος και αδιαφορώντας για τους συντρόφους του, παράτησε τους πάντες στην μάχη που έδιναν αναζητώντας την περαιτέρω προσωπική του ανέλιξη.
Τότε ήταν που...έριξε την ΑΣΠΗΔΑ του.
Σήμερα,μετά την παταγώδη αποτυχία του να καταλάβει οποιαδήποτε από τις πολλές θέσεις στην αυτοκρατορία  που διεκδίκησε και αφού βλέπει ότι οι πρώην συναγωνιστές  του προσπαθούν και έχουν ανατρέψει κατά πολύ την αρνητική κατάσταση,''θυμήθηκε'' τους αγώνες και την...ΑΣΠ/ΗΔΑ του.
Αντί όμως να στραφεί εναντίον του πραγματικού εχθρού,πολεμάει με πρωτοφανές λυσσαλέο μίσος από άλλο στρατόπεδο σαν σύγχρονος νενεκος τους συντρόφους του προσπαθώντας να αποκτήσει μέσα από τους ελάχιστους νοσταλγούς κάποιο ρόλο.
Θα πρέπει να γνωρίζει όμως ότι ο όποιος θέλει να εμπνεύσει  δεν κρύβεται πίσω από την ΑΣΠ/ΗΔΑ του,προσέρχεται σε συμπόσια, συνέδρια ,ημερίδες  και τοποθετείται με δημόσιο λόγο,ότι γράφει το υπογράφει και το διανέμει ο ίδιος και όχι ο άφρων και ο παράφρων (μεταφ. ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος) και πάνω απ΄όλα πρέπει να έχει το θάρρος να βγει μπροστά, πριν να  είναι πολύ αργά και τοποθετηθούν εκείνος  και η ΑΣΠ/ΗΔΑ του εκεί  που ανήκουν όλα τα απολιθώματα.Στο χρονοντούλαπο της ξεχασμένης ιστορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου