Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Ανακοίνωση ΠΣΕΕΠ για οργανογράμματα


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Με την ψηφοφορία, ολοκληρώθηκε η διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης για τα οργανογράµµατα. Το αποτέλεσµα που οι συνάδελφοι προκρίνουν µε ποσοστό 60,9% είναι η πρόταση Α, που εισηγήθηκε η Εκτελεστική Γραµµατεία και η οποία είναι η εξής: 
«Συνέχιση των διαπραγµατεύσεων ενάντια στην απόφαση της Εταιρείας για τα οργανογράµµατα, βάζοντας ασφαλιστικές δικλείδες για την ασφάλεια και την λειτουργία των διυλιστηρίων και διασφαλίζοντας µε Πρακτικό Συµφωνίας τους εργαζόµενους που επηρεάζονται από τις αλλαγές αυτές. Άµεσες προσλήψεις - κάλυψη κενών θέσεων». 
Με βάση το αποτέλεσµα της Γενικής Συνέλευσης εξουσιοδοτείται το Σωµατείο να υλοποιήσει τη συγκεκριµένη απόφαση. Λαµβάνοντας παράλληλα σοβαρά υπόψη το αποτέλεσµα στις ΒΕΑ, που διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα συγκροτήµατα, θα εξετάσει όλους τους δυνατούς τρόπους και µέσα που διαθέτει, ώστε να υλοποιήσει δράσεις που αφενός θα σέβονται το αποτέλεσµα του συνόλου 
και αφετέρου θα εκφράζουν τη βούληση µερίδας συναδέλφων που έχουν διαφορετική άποψη. 
Τέλος χαιρετίζουµε τη συµµετοχή των συναδέλφων που παρά τις ιδιαιτερότητες της εποχής, απέδειξαν για µια ακόµα φορά την ευαισθησία τους στις δηµοκρατικές διαδικασίες και την απαραίτητη για το θεσµό, συλλογικότητα στις κρίσιµες αποφάσεις.

 Πρακτικό ΚΕΦΕΠ για τα οργανογράμματα 


ΠΗΓΗ:pseep.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου