Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΚΕΕΠ


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ



Ο συνδικαλισμός στα ΕΛΠΕ έπιασε πάτο.  Το λιγότερο που απαιτεί ένας εργαζόμενος από τον Πρόεδρο του Συνδικάτου, είναι να γνωρίζει και να τηρεί τα θέματα Ασφαλείας. Όμως αυτά φαίνεται είναι ψιλά γράμματα για κάποιους.  Το περιστατικό που συνέβη στην Πύλη των ΒΕΑ υπερέβη τα εσκαμμένα. 

Με έκτακτο περιστατικό Ασφαλείας σε εξέλιξη και με κινητοποιημένο το Άγημα Πυρασφάλειας, ο Πρόεδρος του ΠΣΕΕΠ ως άλλος ''Ερντογάν'' αδιαφόρησε για το τι γίνεται γύρω του και έτρεξε να ''καθαρίσει'' ως γνήσιος πατερούλης επειδή δεν επετράπη η είσοδος με το αυτοκίνητο στο Διυλιστήριο ενός  ''δικού του''  παιδιού και το χειρότερο να απειλήσει τον Αρχιφύλακα ότι θα τον περάσει από Πειθαρχικό Συμβούλιο επειδή έκανε τη δουλειά του.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μια αλυσίδα πράξεων έπαρσης και αλαζονείας από ένα πρόσωπο που συμπεριφέρεται ως απόλυτος αυτοκράτορας του ΠΣΕΕΠ και δεν ασκεί τα καθήκοντά του ως αιρετός Πρόεδρος αλλά ως μάγκας του μαγαζιού.

Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε τη συμπεριφορά του Προέδρου του ΠΣΕΕΠ και καλούμε όλες τις Παρατάξεις να πάρουν θέση για το συγκεκριμένο περιστατικό.


ΣΚΕΕΠ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου