Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Προσφορές από την ΕΠΑ Αττικής


Από τις 2 Μαΐου ξεκίνησαν οι νέες ελκυστικές προσφορές της ΕΠΑ Αττικής που αφορούν σε χρηματοδότηση νέας εγκατάστασης φυσικού αερίου αλλά και εκπτώσεις στα τέλη σύνδεσης.
Η ΕΠΑ Αττικής χρηματοδοτεί έως και €12.300 τη μετατροπή σε φυσικό αέριο για κεντρικές θερμάνσεις κτηρίων και έως €1.200 για αυτόνομες συνδέσεις μεμονωμένων διαμερισμάτων.
Παράλληλα με τη χρηματοδότηση και μέχρι τις 4 Ιουλίου, η ΕΠΑ Αττικής παρέχει έκπτωση στα τέλη σύνδεσης έως και 100% για νέες κεντρικές θερμάνσεις και 50% στα τέλη σύνδεσης αυτόνομων συνδέσεων. Αντίστοιχες προσφορές ανάλογα με την εγκατεστημένη ισχύ αφορούν και τους επαγγελματίες. Το όφελος που προκύπτει για τον καταναλωτή από τη μετατροπή της εγκατάστασης θέρμανσης σε φυσικό αέριο, είναι υψηλής ανταποδοτικής αξίας. Σημειώνεται ενδεικτικά ότι κατά τη χειμερινή περίοδο Οκτωβρίου 2013 – Μαρτίου 2014, η σχετική εξοικονόμηση από το φυσικό αέριο ανήλθε στο 43% σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης, ενώ σε σχέση με την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος η αντίστοιχη εξοικονόμηση ανήλθε στο 59%, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι το φυσικό αέριο αποτελεί την πιο οικονομική λύση για οικιακή χρήση.
Με τις νέες προσφορές χρηματοδότησης και εκπτώσεων στόχος της ΕΠΑ Αττικής είναι η έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών εγκατάστασης νέας σύνδεσης Φυσικού Αερίου πριν την έναρξη της χειμερινής περιόδου 2014-2015, διευκολύνοντας ταυτόχρονα τον οικονομικό προγραμματισμό του κάθε νοικοκυριού.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τους όρους των προσφορών παρέχονται στην 24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης Καταναλωτών 1133, στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπορικών Συνεργατών της ΕΠΑ Αττικής, στα σημεία εξυπηρέτησης πελατών
(Σύνταγμα: Ξενοφώντος 8 & Φιλελλήνων, Αθήνα: Λεωφ. Αθηνών 31-33 & Σπ. Πάτση), καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΑ Αττικής www.aerioattikis.gr.

ΠΗΓΗ:energia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου