Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.......


Ανώνυμος 28 Μαρτίου 2014 - 7:00 μ.μ.
Συνάδελφοι, ο εκπρόσωπος του ΣΚΕΕΠ στο Δ.Σ. της εταιρείας, ο Παπαγιαννόπουλος, γιατί ψήφισε ΝΑΙ για την σύμβαση, όταν τις τελευταίες 20 ημέρες δεν άφησε πέτρα στην πέτρα για να πείσει τον κόσμο να καταψηφίσει την πρόταση του προεδρείου.
Φανταστείτε σε τι αδιέξοδο θα βρίσκόταν εαν τα χθεσινά αποτελέσματα έβγαζαν ΟΧΙ, όταν θα έπρεπε να διαπραγματευτεί τις τύχες μας.
Μοναδική τους έννοια ήταν να καρπωθούν μια βάση ψήφων για μελλοντική χρήση. Η παράταξη του ΣΚΕΕΠ δεν σεβάστηκε το ΟΧΙ 466 συναδέλφων.

Απάντηση

petrelaiopigi 28 Μαρτίου 2014 - 7:28 μ.μ.

Συνάδερφε σε βλέπω πολύ ενημερωμένο από τον πρόεδρο σου. Έπρεπε να ξέρεις ότι οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στο Δ.Σ. της εταιρείας μετά από κάθε σύμβαση ψηφίζουν την απόφαση της πλειοψηφίας. Οτιδήποτε άλλο, αν ψήφιζε, έπρεπε να έχει παραιτηθεί, γιατί δε θα υποστήριζε την απόφαση, που έβγαλαν οι εργαζόμενοι. 

Γιατί δε μας λες όμως, αφού είσαι τόσο ενημερωμένος, και για τις αποχωρήσεις των συναδέλφων χωρίς αντικατάσταση; Γιατί δε μας λες ότι τα λεωφορεία τέλος και θα ξεκινούν από το Χαιδάρι ; Γιατί δε μας λες ότι τα οργανογράμματα αλλάζουν; Αυτά δεν τα ξέρεις ή σου απαγόρεψαν να τα γράψεις;; Η ξεφτίλα έχει και τα όρια της. Η παραπληροφόρηση το ίδιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου