Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

«Ανάθεση»-πρόκληση» στις πλάτες των ανέργων


Με τον πιο επίσημο τρόπο επιβεβαιώνει το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης την απόλυση των εργαζομένων που βρίσκονται σήμερα σε καθεστώς διαθεσιμότητας. Με εντολή του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη υπεγράφη στις 4 Φεβρουαρίου, η απόφαση για την, με απευθείας ανάθεση, υλοποίηση του έργου «Σχεδιασμός Πιλοτικού Προγράμματος για την προώθηση της απασχόλησης του σε διαθεσιμότητα προσωπικού μετά το πέρας αυτής» στην Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ε. Ε. Δ. Ε.).

Με αυτό τον προκλητικό τρόπο επέλεξε η ηγεσία του υπουργείου να «χρυσώσει  το χάπι» στους απολυμένους του Δημοσίου, αφού για μήνες τους είχε εμπαίξει κυκλοφορώντας σενάρια περί δήθεν κινητικότητας και απορρόφησης του προσωπικού σε φορείς, όπου υπάρχουν υπηρεσιακές ανάγκες.
Ακόμα και να η κυβέρνηση επιλέξει, φοβούμενη το πολτικό κόστος, να μεταθέσει τις απολύσεις για μετά τις διπλές εκλογές του Μαϊου, είναι πλέον βέβαιο ότι θα πρόκιεται για μία ολιγόμηνη καθυστέρηση εφαρμογής μιας από καιρό ειλημμένης απόφασης .

ΠΗΓΗ:totekmirio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου