Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοινωση ΠΣΕΕΠ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι 

 Ζούµε πλέον σε µια χώρα εγκλωβισµένη στον αέναο κύκλο των µνηµονίων, των περικοπών και των συµφερόντων των διεθνών τοκογλύφων. Αυτοί που κυβερνούν, προσπαθούν εδώ και καιρό, να µετακυλήσουν τις δικές τους ευθύνες, το δικό τους έλλειµµα, στους ίδιους τους εργαζόµενους. Σε αυτούς δηλαδή που υποτίθεται πως θα έπρεπε να προστατεύουν και να διασφαλίζουν το µέλλον τους. 
 Προφανώς οι προτεραιότητες των µνηµονιακών κυβερνήσεων δεν είναι οι πολίτες, δεν είναι οι εργαζόµενοι, αλλά οι τράπεζες, οι µεγαλοεργολάβοι και οι συντεχνίες τους. 
 Τελευταίο χρονικά παράδειγµα είναι οι συνάδελφοι – εργαζόµενοι τηςΧαλυβουργικής.Εγκλωβισµένοι σε ένα παιχνίδι εντυπώσεων µεταξύ κυβέρνησης και εργοδοσίας, αγωνίζονται να διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους, τη δουλειά τους, το µέλλον των παιδιών τους. 
 Σε αυτό λοιπόν το δίκαιο αγώνα τους, εµείς οι εργαζόµενοι στα ΕΛΠΕ, δηλώνουµε αλληλέγγυοι και αρωγοί µέχρι και την τελική τους δικαίωση. 
 Κανείς και για τίποτα δεν έχει το δικαίωµα να παίζει παιχνίδια στην πλάτη ανθρώπων που µόχθησαν, στήριξαν και διέθεσαν την ψυχή τους, οραµατιζόµενοι ένα καλύτερο µέλλον γι΄ αυτούς και τις οικογένειές τους. 

                       ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ 
                                               ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου