Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ANAKOINΩΣΗ ΣΚΕΕΠ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Στις 08.02.14 πραγματοποιήθηκε Διοικητικό και Γενικό Συμβούλιο του ΠΣΕΕΠ. Όπως ορίζει το Καταστατικό του Σωματείου, το Διοικητικό Συμβούλιο εισηγήθηκε στο Γενικό Συμβούλιο την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφασή του για πολυήμερες, έως και διαρκείας, απεργιακές κινητοποιήσεις. Το Γενικό Συμβούλιο, μετά τις τοποθετήσεις όλων των Παρατάξεων, ενέκρινε και υπερψήφισε ΟΜΟΦΩΝΑ την πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου δίνοντας του την ευχέρεια να προχωρήσει στον καλύτερο δυνατό προγραμματισμό και σχεδιασμό της δράσης του.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η ώρα που τα λόγια σταματούν και οι πράξεις αρχίζουν έφτασε. Την δυσκολία του εγχειρήματος την αντιλαμβάνονται όλοι. Ο καθένας μόνος του δεν μπορεί να πετύχει πολλά. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να πετύχουμε τα ΠΑΝΤΑ. Σίγουρα ο δρόμος θα είναι δύσκολος και θα απαιτηθούν θυσίες από όλους μας. Το τελείωμα της διαδρομής όμως δεν πρέπει να είναι τίποτε άλλο εκτός από την υπεράσπιση της αξιοπρέπειας και του ήδη κατακερματισμένου εισοδήματος μας.  Πρέπει λοιπόν να αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις. Θα είναι κρίμα να χάσουμε τον αγώνα εξαιτίας δικών μας λαθών και παραλείψεων. Σήμερα υπάρχουν  δύο επιλογές. Ή να δώσουμε τον αγώνα αποφασισμένοι, με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια ή να συμβιβαστούμε με την καταστροφή μας.
Οι εργαζόμενοι γνωρίζουμε να υπερασπιζομαστε τα κεκτημένα που χτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια με σκληρούς αγώνες. Το έχουμε κάνει στο παρελθόν και θα το κάνουμε με την ίδια θέρμη και τώρα. Ας αγωνιστούμε γιατί το οφείλουμε στον εαυτό μας και στις οικογένειες μας.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ

ΣΚΕΕΠ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου