Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Νέα προκήρυξη για τη διπλή δολοφονία στη Χ.Α.


Κατά της Aριστεράς, αλλά και «αντιεξουσιαστών και αναρχικών», στρέφεται η δεύτερη προκήρυξη της οργάνωσης «Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Ομάδες» που είχε αναλάβει την ευθύνη για τις δολοφονίες των μελών της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο. 

Το κείμενο 21 σελίδων αναρτήθηκε χθες το απόγευμα στην ιστοσελίδα Indymedia. Ανάμεσα σε άλλα, οι συντάκτες του κειμένου αναφέρουν: «Δεν υπήρξε ένοπλη επαναστατική ενέργεια, ίσως τα τελευταία είκοσι χρόνια, που να μην λοιδορήθηκε τόσο πολύ από εκείνους από την αριστερά, αλλά κυρίως από κάποιους αναρχικούς- αντιεξουσιαστές αυτήν τη φορά, που μιλούσαν για "προβοκάτσιες", "σκοτεινά κέντρα" κ.λπ., αποκαλύπτοντας τον πραγματικό τους ρόλο που δεν είναι άλλος από το να σπέρνουν την ηττοπάθεια, τη θυματοποίηση και να δίνουν χέρι βοηθείας στην προσπάθεια του κράτους να απομονώσει και να καταστείλει επαναστάτες που έχουν επιλέξει τον ένοπλο αγώνα. Με αυτή την έννοια μας έκανε μεγάλη τιμή όλος αυτός ο συρφετός των "αγωνιστών" που ξεκινά από την επίσημη αριστερά, ΚΚΕ και Σύριζα, Ανταρσύα, αλλά κυρίως, αυτήν τη φορά πλειοδότησαν -και αυτό έχει μεγάλη σημασία- σε έναν εμετικό οχετό κάποιοι αναρχικοί και αντιεξουσιαστές. Αρκετό λοιπόν διάστημα μετά την ενέργεια, αφότου καταλάγιασε όλη αυτή η λάσπη, επιλέγουμε να απαντήσουμε». 

Σε άλλο σημείο της προκήρυξης ο συντάκτης σχολιάζει δηλώσεις που έγιναν με αφορμή τη διπλή δολοφονία στο Ν. Ηράκλειο, αναφέροντας: «Αμέσως μετά την επίθεση στους χρυσαυγίτες, λες και ήταν έτοιμες και γραμμένες προκαταβολικά, οι δηλώσεις περί προβοκάτσιας περίσσεψαν. Οι περισσότεροι πανικόβλητοι, ενέπλεκαν τα "σενάρια" για το "ποιος έκανε την επίθεση" και μιλούσαν για "ξεκαθάρισμα λογαριασμών", "για πράκτορες", "προβοκάτορες" γενικώς, ακόμα και για τους ίδιους "τους χρυσαυγίτες" (!!!). Ο πανικός δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος για την πολιτική και η τρικυμία στο κρανίο που σημειώθηκε, ήταν αναμενόμενο να φέρει τη γελοιοποίηση των συκοφαντών, κυρίως μετά την ανάληψη ευθύνης».

Παρατίθεται αυτούσια η ανακοίνωση
  
ΠΗΓΗ:zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου