Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 2013

             40 χρόνια πέρασαν, μα τίποτα δεν άλλαξε.  Οι αγωνίες και οι διεκδικήσεις των φοιτητών και του λαού μας τότε, ίδιες και απαράλλαχτες και σήμερα.
             40 χρόνια πέρασαν, μα το σύνθημα ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μοιάζει πλέον περισσότερο επίκαιρο από ποτέ.
             Σε έναν λαό που τελεί υπό καθεστώς ανθρωπιστικής κρίσης, σε έναν λαό  που  του  αφαιρείται  ολοένα και περισσότερο το δικαίωμα να σκέφτεται, να αποφασίζει  και  να διεκδικεί,  ο συμβολισμός της εξέγερσης του λαού στις 17 Νοέμβρη του 1973 αποτελεί παρακαταθήκη αδιαπραγμάτευτη κα δέσμευση  ιερή.
            Με μπροστάρηδες τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους μισθωτούς και τους νέους μας, ας επαναφέρουμε τη δημοκρατία, την λαϊκή μας κυριαρχία και το μέλλον των παιδιών μας στη θέση που μας πρέπει και αξίζουμε.
           Κόντρα στα συμφέροντα των τραπεζιτών, κόντρα στους τοκογλύφους, κόντρα σε  όλους  όσους  ονειρεύονται  λαούς υποτακτικούς, συμβιβασμένους και μίζερους, ας δείξουμε το δρόμο, ας ατενίσουμε με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια το μέλλον ρίχνοντας  κλεφτές  ματιές  στο  ένδοξο παρελθόν μας, παίρνοντας δύναμη και θάρρος να συγκρουστούμε με όλα όσα άλλοι αποφασίζουν για εμάς, χωρίς εμάς.
           Αντιπροσωπείες του ΠΣΕΕΠ θα καταθέσουν στεφάνια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τιμώντας τους αγώνες του λαού μας.

ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και τότε και τώρα.

Όλοι στην πορεία στις 17 Νοέμβρη.

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου