Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

EKEΔΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ


Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας – Δυτικής Αττικής καλεί όλα τα σωματεία της δύναμής του καθώς και όλους τους εργαζόμενους του Θριασίου Πεδίου να πάρουν μέρος στο σημερινό συλλαλητήριο  που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 19 Ιουνίου στις 18:00 το απόγευμα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στη Αγία Παρασκευή.

  Διατρανώνουμε τη φωνή μας απέναντι στην  απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας αλλά και στο αποτέλεσμα της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών, που δεν έδωσαν καμιά ουσιαστική λύση στο πρόβλημα που προκάλεσε η επαίσχυντη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Η ελληνική κοινωνία απαιτεί την άμεση ανάκληση της ΠΝΠ η οποία, εκτός από την ΕΡΤ και τους εργαζόμενούς της, αφορά όλους τους εργαζόμενους, τις δημόσιες επιχειρήσεις, την περιουσία και το μέλλον τους.

Ο αγώνας των εργαζομένων είναι αγώνας που αφορά πρωτίστως στη Δημοκρατία που βάναυσα, αυταρχικά και ετσιθελικά παραβιάζει η Εκτελεστική Εξουσία.

Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας- Δυτικής Αττικής μαζί με τη ΓΣΕΕ και τους εργαζόμενους θα συνεχίσουν τη μάχη για την υπεράσπιση των δημόσιων αγαθών, του εργατικού δικαίου και για την ανατροπή των αυταρχικών αποφάσεων.

Συνεχίζουμε με κινητοποιήσεις και  αγωνιστικές  δράσεις που θα κορυφώνονται, όσο συνεχίζονται οι βάρβαρες, αντιδημοκρατικές και αντεργατικές κυβερνητικές επιλογές και αποφάσεις.
 ΠΗΓΗ:ekeda.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου