Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Τι έγινε στην γενική συνέλευση της ΠΕΠΕΚΟ !!!!

 
 Η Γενική Συνέλευση των Εργαζομένων της ΕΚΟ, πραγματοποιήθηκε εχτές σε Κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, το αποτέλεσμά της ήταν η επικύρωση, από την πλευρά των εργαζομένων, της συμφωνίας μεταξύ Σωματείου & Εταιρείας, η οποία οδηγεί σε συρρίκνωση των εισοδημάτων του, σε ποσοστό περίπου 19,3% μεσοσταθμικά.
Οι τοποθετήσεις των ομιλητών ήταν αναμενόμενες χωρίς εκπλήξεις. Εξαίρεση αποτέλεσε η ομιλία του Γραμματέα ΠΑΣΚΕ ΕΚΟ, ο οποίος ήταν και ο μόνος που αναφέρθηκε στα όσα ακούστηκαν από τα χείλη  του Προέδρου του ΠΣΕΕΠ στο τελευταίο ΔΣ, για να συμφωνήσει μαζί του και ο γραμματέας του σωματείου της ΠΕΠΕΚΟ χωρίς να ζητήσει βεβαία εξηγήσεις από το υπόλοιπο συμβούλιο.
Ο Πρόεδρος του ΠΣΕΕΠ, κλείνοντας την συνεδρίαση του, αναφέρθηκε, σε παιχνίδι «ΣΙΚΕ» μεταξύ σωματείου & Εταιρείας, για την μετενέργεια.
-       Αλήθεια, κανείς άλλος δεν έμαθε για αυτά τα λόγια? Κανείς δεν ζήτησε εξηγήσεις? Δεν περιμέναμε να το κάνει φυσικά ο Πρόεδρος της ΠΕΠΕΚΟ μιας και μαζί με τον Πρόεδρο του ΠΣΕΕΠ και τον γραμματέα της Ομοσπονδίας ανήκουν στην ίδια παράταξη! Άρα, γιατί να προβούν σε καταγγελία?
Αίσθηση προκάλεσε και η απουσία του Προέδρου της Ομοσπονδίας, ο οποίος στην αρχή της διαπραγμάτευσης ήταν πρωταγωνιστής και μόλις δυσκόλεψαν τα πράγματα επέλεξε το ρόλο του "Κομπάρσου". Μήπως μας θυμίζουν όλα αυτά τα «αρνιά και τις σούβλες», της Χειμμάρας»?
Και μια τελευταία ερώτηση:
 Ο  Γραμματέας της ΠΑΣΚΕ ΕΚΟ θα μείνει μόνο στις καταγγελίες ;


 Οι εργαζόμενοι όμως τώρα πια ξέρουν την αλήθεια. Δυστυχώς όμως είναι πολύ σκληρή για αυτούς…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου