Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Τον τελευταίο καιρό παρατηρούνται πιέσεις από πλευράς της Εταιρείας προς τους εργαζόµενους για ζητήµατα που αφορούν το ωράριο πέραν του κανονικού και την απασχόληση εργαζοµένων σε ηµέρες ανάπαυσης, χωρίς να τηρούνται οι προβλεπόµενες διαδικασίες και να δίνονται οι ανάλογες αµοιβές - αποζηµιώσεις για υπερωρίες, σεµινάρια κλπ. 
Κάναµε ξεκάθαρο προς την Εταιρεία και ενηµερώνουµε όλους τους εργαζοµένους πως αυτό δεν πρέπει να γίνεται και δεν θα επιτρέψουµε να συνεχιστεί. 
Καλούµε την Εταιρεία να σταµατήσει άµεσα αυτές τις πρακτικές. Ζητάµε να σέβεται τις διαδικασίες και όσα από κοινού έχουµε συµφωνήσει, είναι δε ανάγκη η ανάπαυση των εργαζοµένων, αλλά και η ανταπόκριση στις προσωπικές-οικογενειακές τους υποχρεώσεις. Αυτά είναι προϋπόθεση για να µπορούν οι εργαζόµενοι να ανταποκρίνονται µε σεβασµό στις ανάγκες της δουλειάς, παραγωγικά, δηµιουργικά και µε ασφάλεια. 
Τέλος καλούµε τους συναδέλφους να τηρούν τους κανόνες που απορρέουν από τις συµφωνηµένες εργασιακές σχέσεις και να µην ενδίδουν σε πιέσεις αυτών που επιδιώκουν να τις απορρυθµίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου