Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΕΛΠΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ



Οι κομματικές οργανώσεις πετρελαίων καταγγέλλουν στους εργαζόμενους τη Διοίκηση των ΕΛΠΕ ,η οποία δεν επέτρεψε σε κλιμάκια του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιάννη Πρωτουλη, μέλος της  ΚΕ και Γιώργο Τουσσα μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτή του κόμματος στους χώρους παραγωγής των διυλιστηρίων και να ενημερώσουν τους εργαζόμενους για τις εξελίξεις και τις θέσεις του Κόμματος.
 Το ΚΚΕ έγκαιρα είχε ενημερώσει τόσο τη Διοίκηση όσο και το Σωματείο για την συγκεκριμένη περιοδεία
 Η επίσημη πρόφαση της εταιρείας για την στάση της αυτήν ήταν το ζήτημα της ασφάλειας των εγκαταστασεων. Την ιδια στιγμή η ίδια έχει καταστρατηγησει κάθε δικαίωμα στην υγεία και την ασφάλεια των εργαζόμενων κενές οργανικές θέσεις, καθιέρωση του 12ωρου σε μόνιμη βάση,εργολαβοποιηση . 
Η ουσία όμως είναι ότι την περίοδο που η εργοδοσία και η κυβέρνηση έχουν σχέδιο να ισοπεδώσουν κάθε ίχνος δικαιώματος των εργαζόμενων, προωθώντας ολο το αντεργατικό οπλοστάσιο που τους δίνουν οι νέοι νόμοι τους,δε θέλουν να ακούγεται η φωνή του ΚΚΕ,η πρόταση του άλλου δρόμου ανάπτυξης. 
Το ΚΚΕ δηλώνει οτι το δικαίωμα του να ενημερώνει να συζητάει και να δίνει όλες του τις δυνάμεις στην οργάνωσή των εργαζομένων δεν πρόκειται να το διαπραγματευτει με κανέναν .Καλουμε τους εργαζόμενους των ΕΛΠΕ να βγάλουν και από αυτό το γεγονός τα συμπεράσματά τους και να καταδικάσουν την στάση αυτή της εργοδοσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου