Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΕ-ΔΑ




Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας την Τετάρτη 24 Απριλίου πραγματοποίησε συνάντηση με τον υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Κο Παναγιωτόπουλο και τον ειδικό σύμβουλο του υφυπουργό κο Δημοσθένη Τουλκίδη, στην οποία παρευρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Ελευσίνας κος Παναγιώτης Λινάρδος, καθώς και μέλη της επιτροπής των δικαιούχων των Εργατικών Κατοικιών.

Στον κύριο υφυπουργό αναλύσαμε το θέμα των κατοικιών διεξοδικά από τη στιγμή των κληρώσεων, αναφερθήκαμε στην καθυστέρηση ολοκλήρωσης των αποχετεύσεων, στην μη αποδέσμευση των κονδυλίων για τα έργα των κοινόχρηστων χώρων και τονίσαμε το θέμα του ρυμοτομικού σχεδίου στην περιοχή των κατοικιών.

Στην συνέχεια εκθέσαμε το πρόβλημα των λεηλασιών και των τριών (3) συγκροτημάτων των εργατικών κατοικιών μαζί με φωτογραφίες των καταστροφών. Τονίστηκε στον υφυπουργό η ανάγκη της άμεσης παραχώρησης των κατοικιών στους ίδιους τους δικαιούχους για την διασφάλιση των κατοικιών.

Ο κος υφυπουργός μετά την έκθεση των προβλημάτων ρώτησε τον Κo Αντιδήμαρχο πότε ολοκληρώνεται το έργο της αποχέτευσης και ο Αντιδήμαρχος ανέφερε ότι τον μήνα Ιούνιο θα ολοκληρωθεί το έργο. Έτσι, ο κος υφυπουργός απάντησε ότι με γνώμονα τον Ιούνιο ο Ο.Ε.Κ. θα πραγματοποιήσει την παράδοση των κατοικιών.

Στο τέλος της συνάντησης καταστήσαμε γνωστό στον κο υφυπουργό ότι οι περισσότεροι δικαιούχοι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της ανεργίας, των εξώδικων των κατοικιών για την μη πληρωμή των ενοικίων στους ιδιοκτήτες.

Ο υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα προβεί σε συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Ο.Ε.Κ. για να του παρουσιάσει τις αποφάσεις αυτής της συνάντησης.
 ΠΗΓΗ:ekeda.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου