Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ο Δ. Βαχτσιαβάνος Διευθύνων Σύμβουλος στη ΔΕΗ Ανανεώσιμες




Δικαιώνονται πλήρως οι προβλέψεις του energia.gr, καθώς μετά τον διορισμό του κ. Γ. Κόλλια στη θέση του προέδρου και διευθύνοντα του ΔΕΔΔΗΕ, ανακοινώθηκε και η τοποθέτηση του κ. Δ. Βαχτσιαβάνου στη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της ΔΕΗ Ανανεώσιμες. 
Πιο αναλυτικά, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ Ανανεώσιμες, λόγω λήξης της θητείας του προηγούμενου. Η σύνθεσή του είναι η ακόλουθη:
1. Πρόεδρος: Αρθούρος Ζερβός, Μηχανολόγος Μηχανικός, Καθηγητής του ΕΜΠ
2. Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Τσιπουρίδης, Χημικός Μηχανικός
3. Διευθύνων Σύμβουλος: Διαμαντής Βαχτσιαβάνος, Οικονομολόγος
4. Μέλος: Γιώργος Κουλίδης, Μηχανολόγος Μηχανικός
5. Μέλος: Δημήτρης Σιάχος, Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ
6. Μέλος: Δανάη Διακουλάκη, Χημικός Μηχανικός, Καθηγήτρια του ΕΜΠ
7. Μέλος: Γιώργος Κάτανας, Υπάλληλος ΔΕΗ
Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Διαμαντής Βαχτσιαβάνος, γεννήθηκε το 1958 στην Κοζάνη. Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων. Διετέλεσε Πρόεδρος του ΔΣ της ΑΣΠΡΟΦΟΣ ΑΕ (θυγατρική της Ελληνικά Πετρέλαια ΑΕ) και εργάσθηκε ως Διευθυντής Λογιστηρίου της εταιρείας NALICO ANSTALD SA, Φοροτεχνικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Ειδικός Οικονομικός Σύμβουλος στα Υπουργεία Δικαιοσύνης και Γεωργίας, καθώς και Στέλεχος Οικονομικών Υπηρεσιών της πολυεθνικής εταιρείας WARNER LAMBERT S. A. Είναι εκλεγμένο μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και διατέλεσε μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Από το 1993 εργάζεται στη ΔΕΗ.
Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιούς. 
ΠΗΓΗ:energia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου