Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :α) Συμπαράσταση στην πορεία των απεργών στα Ναυπηγεία Ελευσίνας στο κέντρο της πόλης β) Ψήφισμα διαμαρτυρίας προς ΔΕΗ Ελευσίνας





            Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας την Πέμπτη 31-01-2013 στέκεται αλληλέγγυο στο πλευρό των απεργών στα Ναυπηγεία Ελευσίνας και στην πορεία που πραγματοποιούν στο κέντρο της πόλης, με στάση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ Ελευσίνας.
            Έτσι, λοιπόν, το δηλώνουμε όσο πιο κατηγορηματικά γίνεται για άλλη μια φορά «ΖΗΤΑΜΕ ΤΗ ΜΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ».
            Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας στηρίζει τον απεργιακό και διαρκή αγώνα των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Ελευσίνας.   Οι συνάδελφοί μας, ενταγμένοι και αυτοί πλέον στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, καθώς παραμένουν απλήρωτοι πάνω από έναν ολόκληρο χρόνο, αγωνίζονται με αξιοπρέπεια ενάντια στην φτώχεια και την εξαθλίωση, που τους έχει σπρώξει η αδράνεια του εργοδότη Ταβουλάρη και η αναξιοπιστία της Ελληνικής Κυβέρνησης.
            Η διαμαρτυρία μας στο Παράρτημα ΔΕΗ Ελευσίνας είναι ενταγμένη στο πλαίσιο διεκδίκησης της εργατικής τάξης και αντιπροσωπεύει τις αγωνίες όλων των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Απαιτούμε εδώ και τώρα ούτε μια διακοπή ηλεκτροδότησης σε εργαζόμενο των Ναυπηγείων Ελευσίνας
Απαιτούμε εδώ και τώρα το κοινωνικό αγαθό της ηλεκτρικής ενέργειας να μην διακόπτεται σε όσους πραγματικά και ουσιαστικά αλλά και αποδεδειγμένα αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις των τιμολογίων της ΔΕΗ
Απαιτούμε εδώ και τώρα την κατάργηση των παράνομων χαρατσιών στην λαϊκή εργατική οικογένεια
Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας καλεί όλα τα Σωματεία της δύναμής του την Πέμπτη 31/01/2013 και ώρα 10:00 π.μ. στην περιοχή Μπλόκο της Ελευσίνας.
Όλοι μαζί συμμετέχουμε στην πορεία διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιήσουν οι συνάδελφοι μας των Ναυπηγείων Ελευσίνας προς το κέντρο της πόλης.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου