Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ANAKOIΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ Α.Ε.Ε




Συνάδελφοι

Για μία ακόμα φορά γινόμαστε μάρτυρες του « Αποφασίζουμε και Διατάσουμε »  σε ότι αφορά τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την Ελληνικά Καύσιμα .

Η Διοίκηση αφού αποφάσισε και εφάρμοσε την περικοπή του κινήτρου παραγωγικότητας για τους εργαζόμενους της ΕΚ κατά το ήμισυ με εντελώς αυθαίρετο τρόπο, έρχεται σήμερα και με τον ίδιο τρόπο, χωρίς καν να διαβουλευτεί με  το σωματείο και αποφασίζει να κόψει τις ημιαργίες των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, θεωρώντας ότι δεν έχει καμία υποχρέωση να τις δώσει, άσχετα αν οι εργαζόμενοι επί σειρά ετών τις έπαιρναν σαν προαιρετικές κατόπιν συνεννόησης με τους Διευθυντές τους, μετά από σχετική ενημέρωση που είχαν από το γραφείο προσωπικού.
Στο ίδιο κλίμα φυσικά εντάσσονται και οι αποφάσεις που μαθαίνουμε ότι δεν θα δοθούν κουπόνια ούτε στους Συνταξιούχους, πολύ δε περισσότερο στους συναδέλφους που εργάζονται με εργολαβική σχέση στην Εταιρία.

Δυστυχώς αν και είναι ημέρες εορτών, θέλουμε να καταγγείλουμε αυτή την συμπεριφορά και καλούμε τη Διεύθυνση να σκεφτεί για πολλοστή φορά, τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει και αποφασίζει μονομερώς για την κατάργηση των παροχών της Ε.Κ., χωρίς να συνεχίζει να ισχυρίζεται, ότι τέτοιες παροχές τις έχει μόνο η Ε.Κ , διαφορετικά να ισχύσουν και για τους εργαζόμενους της Ε.Κ. οι παροχές που ισχύουν και για όλους τους εργαζόμενους στον Όμιλο…

Αφού η εταιρεία αποφάσισε την κατάργηση των ημιαργιών πρέπει να μας το δηλώσει γραπτώς.

Το Σωματείο θα διεκδικήσει όλα τα δικαιώματα των εργαζομένων με κάθε νόμιμο συνδικαλιστικό και νομικό τρόπο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου