Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ Γερμανικές δυνάμεις στην Τουρκία κατά της Συρίας - Ξυπνούν τα φαντάσματα του Α'Π.Π.




Γερμανοί στρατιώτες θα αναπτυχθούν στην Τουρκία για πρώτη φορά μετά τον A'Παγκόσμιο Πόλεμο και μάλιστα κατά στον ίδιο ακριβώς ρόλο που είχαν τότε: Ως σύμμαχοι κατά Αράβων! Μετά τις παραβιάσεις στο Αιγαίο από το γερμανικό ελικόπτερο ναυτικής συνεργασίας Lynx η Γερμανία δείχνει ότι είναι έτοιμη να προχωρήσει σε ένοπλη εμπλοκή στην περιοχή, υπό τον μανδύα του ΝΑΤΟ.
Και λέμε "υπό τον μανδύα του ΝΑΤΟ" γιατί και σε άλλες περιπτώσεις το ΝΑΤΟ είχε εμπλακεί, αλλά ουδέποτε η Γερμανία έστειλε στρατιωτικές μονάδες, όπως η μία συστοιχία Patriot PAC-3 που εοτιμάζεται να στείλει τώρα στην Τουρκίε εμπλεκόμενη άμεσα στην εισβολή που όπως όλα δείχνουν δεν θα καθυστερήσει.
Την συστοιχία Patriot θα την επανδρώνουν 170 στρατιώτες και η μεταφορά θα γίνει μόλις το ζητήσει η Τουρκία, η οποία καταθέτει το αίτημα την Δευτέρα, όπως αναφέρουν πηγές της συμμαχίας.
Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Άντερς Φο Ράσμουσεν ανακοίνωσε την Δευτέρα ότι η Συμμαχία είναι έτοιμη να παρέχει βοήθεια στην Τουρκία, χώρα μέλος του Οργανισμού, αν η σύγκρουση στη Συρία πλησιάσει στο έδαφός της.
Μετά τα πλοία υποκλοπών και ηλεκτρονικού πολέμου που έχει στείλει στα ανοικτά των συριακών ακτών, τώρα στέλνει και μία συστοιχία πυραύλων και φαίνεται ότι πολύ σύντομα θα στείλει και άλλα στρατεύματα. Οι Γερμανοί ξανάρχονται, γενικώς...
ΠΗΓΗ: defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου