Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Παπαδημούλης: «Ποτέ δεν είπαμε πως οι στόχοι μας είναι άμεσα πραγματοποιήσιμοι»




«Παραμένουμε σταθεροί στην προεκλογική μας δέσμευση: Ακύρωση του Μνημονίου, επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης. Από εκεί και πέρα, ποτέ δεν είπαμε ότι το σύνολο των στόχων μας είναι άμεσα πραγματοποιήσιμο» ανέφερε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε δηλώσεις του στον «Τύπο της Κυριακής», ο κ. Παπαδημούλης σημείωσε ότι «ο στρατηγικός μας στόχος είναι σοσιαλισμός με δημοκρατία και ελευθερία. Εμείς όμως δεν λέμε 'στις 18 σοσιαλισμός'» και συμπλήρωσε:
«Ποτέ δεν ισχυριστήκαμε ότι θα πατήσουμε ένα κουμπί και θα ξαναγυρίσουν τα πράγματα εκεί που ήταν το 2008 ή το 2009. Εμείς δεν επιθυμούμε την Ελλάδα της φούσκας που μας κληροδότησαν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Φιλοδοξούμε να βάλουμε φρένο στον υφεσιακό κατήφορο».
Σχετικά με το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνσης στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ ερχόταν πρώτος, ο κ. Παπαδημούλης απάντησε ότι «όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές, με γνώμονα την εντολή του λαού και τη λαϊκή ψήφο, το πρόγραμμά μας και την ανάγκη για αξιόπιστα πρόσωπα στο τιμόνι της χώρας, θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να υπάρξει κυβερνητική πλειοψηφία». 
ΠΗΓΗ:citypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου