Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΦΕΚ-εξπρές "για να ληφθεί η δόση την Τρίτη"!




Με εντολή της κυβέρνησης άνοιξε σήμερα Κυριακή (!) το Εθνικό Τυπογραφείο και τυπώνει πυρετωδώς υπουργικές αποφάσεις και πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.
Συγκεκριμένα μέχρι στιγμής (και το "μέχρι στιγμής" έχει την σημασία του γιατί η νύχτα στο Εθνικό Τυπογραφείο αναμένεται μεγάλη) έχουν πάρει το δρόμο τους για να τυπωθούν δύο πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και δεκατέσσερις (!) υπουργικές αποφάσεις!
Στο γραφείο του γραμματέα της κυβέρνησης Π.Μπαλτάκου στη Βουλή, αλλά και στην ανάλογη ομάδα του στο Μέγαρο Μαξίμου, το επιτελείο του νομικού εγκεφάλου της κυβέρνησης λειτουργεί πυρετωδώς και ... ένας Θεός ξέρει, τι ξημερώνει αύριο, ειδικά σε ότι αφορά το περιεχόμενο των υπουργικών αποφάσεων οι οποίες βασίζονται φυσικά όλες, στα μέχρι στιγμής ψηφισθέντα νομοσχέδια των τριών Μνημονίων.
Στόχος της κυβέρνησης είναι μέχρι αύριο το ξημέρωμα να είναι δημοσιευμένα όλα τα απαραίτητα ΦΕΚ που όπως υποστηρίζουν "θα αποτελέσουν το "οπλοστάσιο" της στην Σύνοδο Κορυφής της 20ης Νοεμβρίου", όπου θα προσπαθήσουν να εκμαιεύσουν μια ημερομηνία εκταμίευσης της δόσης ή εν πάση περιπτώσει έναρξης εκταμίευσης της δόσης, αν η δόση τελικά ... έρθει με δόσεις!
ΠΗΓΗ: defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου