Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ Η Ευρώπη σε αναβρασμό κατά της λιτότητας




Έλληνες, Ισπανοί, Πορτογάλοι, Ιταλοί, Βρετανοί, Γάλλοι, Αυστριακοί, Φινλανδοί, Βούλγαροι, Ρουμάνοι, Γερμανοί κατεβαίνουν στους δρόμους κατά της λιτότητας. Η αυστριακή συνομοσπονδία έχει εκδώσει καρτ-ποστάλ με τίτλο «Είμαστε όλοι Έλληνες»!
Οι κινητοποιήσεις οργανώνονται μετά από απόφαση της Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων. Οι Ισπανοί διοργανωτές έφτιαξαν ένα συγκλονιστικό βίντεο.
Με τρίωρη στάση εργασίας, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 3 το απόγευμα και συλλαλητήριο στις 13:30 στην πλατεία Κλαυθμώνος, συμμετέχουν σήμερα η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, στην πανευρωπαϊκή κινητοποίηση κατά των πολιτικών λιτότητας.Η διδασκαλική ομοσπονδία (ΔΟΕ) κήρυξε δίωρες στάσεις εργασίας σε όλη τη χώρα από τις 12:00 μέχρι τις 14:00 μετά το μεσημέρι και από τις 14:00 μέχρι και τις 4 το απόγευμα και συμμετοχή στο συλλαλητήριο στην Κλαυθμώνος. Η ΟΛΜΕ έχει εξαγγείλει δύο τρίωρες πανελλαδικές στάσεις εργασίας από τις 11 το πρωί (ως τις 2μμ) και από τις 2 μετά το μεσημέρι ως τις 5 το απόγευμα. Καθηγητές έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 12:30, έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου