Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου - 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ & ΤΙΜΗΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ




Η ΓΣΕΕ συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής που διοργανώνονται στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας για την επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου και για τα θύματα της δικτατορίας και του φασιστικού καθεστώτος.
Tην ώρα που η χώρα , η ελληνική κοινωνία και οικονομία περνούν τις πιο δύσκολες στιγμές τους μεταπολιτευτικά ,τα αιτήματα του πολυτεχνείου είναι και σήμερα διεκδικούμενα και αιτούμενα.
Οι Έλληνες εργαζόμενοι ,οι συνταξιούχοι ,οι άνεργοι βιώνουν τα πλέον επώδυνα και αντιδημοκρατικά μέτρα πληρώνοντας αποκλειστικά τα βάρη της κρίσης για την οποία ούτε ευθύνονται ,ούτε μπορούσαν να την αποτρέψουν ,δυστυχώς όμως είναι αυτοί που την επωμίζονται.
Η εξέγερση του Πολυτεχνείου δεν αποτελεί μόνον μια μέρα μνήμης αλλά και  ένα μήνυμα ελπίδας για την αποτελεσματικότητα που μπορούν να έχουν οι μαζικοί και ενωτικοί αγώνες. Ιστορικά και διαχρονικά όταν το κίνημα είναι ενωμένο καταγράφει θετικά αποτελέσματα και νίκες.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής του αγώνα του πολυτεχνείου και στην πορεία διαμαρτυρίας που θα γίνει στην Αθήνα το Σάββατο 17 Νοεμβρίου προς την Αμερικανική Πρεσβεία
 ΠΗΓΗ:gsee.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου