Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Δελτίο Τύπου - Μαζικό και δυναμικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ



Δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι διαδήλωσαν σήμερα κατά της πολιτικής των μνημονίων και των εκφραστών της, μετέχοντας στο συλλαλητήριο που διοργάνωσαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα.
Οι διαδηλωτές έδωσαν δυναμικό και ταυτόχρονα ειρηνικό παρόν ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των συνδικάτων και πλημμύρισαν τους δρόμους παρά τις δυσκολίες μετακίνησης από τα πρωτοφανή αστυνομικά μέτρα και τις απαγορεύσεις λόγω της έλευσης της Καγκελαρίου του Nεοφιλελευθερισμού.
Με κεντρικό μήνυμα-σύνθημα:
Η ψυχή μας βγαίνει,
το πρόγραμμα δεν βγαίνει
δεκάδες χιλιάδες πολίτες διαμαρτυρήθηκαν και απαίτησαν τον τερματισμό της τιμωρητικής, αντεργατικής, αντικοινωνικής και αναποτελεσματικής πολιτικής των μνημονίων κατ΄απαίτηση της Μέρκελ και των ευρωπαίων ισχυρών που εφαρμόζει και υλοποιεί η κυβέρνηση της χώρας μας.
Όσο συνεχίζεται η εμμονή Τρόικας και Κυβέρνησης στην ίδια αδιέξοδη και αναποτελεσματική πολιτική η ΓΣΕΕ θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την ακύρωση αυτών των πολιτικών.
Γι΄αυτό το λόγο αύριο Τετάρτη 10/10/2012 και ώρα 10 π.μ. θα συνεδριάσει στα γραφεία της ΓΣΕΕ το Εθνικό Συνδικαλιστικό Συμβούλιο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ (Εκτελεστικές Επιτροπές) ώστε από κοινού οι Συνομοσπονδίες να καθορίσουν το περαιτέρω αγωνιστικό πρόγραμμα.
Αμέσως μετά και συγκεκριμένα στις 13.00 θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στο Αμφιθέατρο της Συνομοσπονδίας για να ανακοινωθούν οι σχετικές αποφάσεις.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ 
ΠΗΓΗ:gsee.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου