Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

"Η Τουρκία έχει σπάσει τους κωδικούς των S-300",υποστηρίζει το Stratfor!Ποιο είναι το ελληνικό αντίδοτο


`Η Τουρκία έχει σπάσει τους κωδικούς των S-300`,υποστηρίζει το Stratfor!Ποιο είναι το ελληνικό αντίδοτο
To θέμα της εστίασης των κατασκοπευτικών δράσεων της Τουρκίας για να αποκτήσει τους απόρρητους κωδικούς των ελληνικών αντιαεροπορικών συστημάτων S-300 που έχει αποκτήσει η Ελλάδαμέσω Κύπρου- για να τους εξουδετερώσει στην πράξη, αναδεικνύει αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Λουκά Δημάκα στα ΝΕΑ Σαββατοκύριακο!
Όπως αναφέρει το ρεπορταζ,  η Άγκυρα, λόγω των μεγάλων δυνατοτήτων του S-300, προσπαθεί συνεχώς να υποκλέψει τη θέση τους και την ηλεκτρονική ταυτότητα με κατασκοπευτικές αποστολές - μία οδήγησε στη σύγκρουση των F-16 και στον θάνατο του ηρωικού σμηναγού Ηλιάκη.Αυτό είναι το γνωστό. Εκείνο όμως που αναδεικνύει τόσο έντονα είναι μια ιστορία άγνωστή στους πολλούς,που έγινε το 1999 και αποκαλύφθηκε φέτος: 
Πρόκειται για την  προσπάθεια - επισημαίνει η εφημερίδα -  να πάρει τους κωδικούς που κάνουν ευάλωτο το S-300 από άλλη χώρα.. Σύμφωνα με την εφημερίδα,όπως προκύπτει από τηλεγράφημα που δημοσιοποίησε ο ιστότοπος Wiikileaks, η αναλύτρια Ρ. Μπάλα της Stratfor, της «ιδιωτικής, σκιώδους CIA», υποστηρίζει ότι το 1999 μια πηγή της ανέφερε ότι η Τουρκία έχει καταφέρει να σπάσει τους κωδικούς των Ελληνικών S-300!  
Κατά τις δικές μας πληροφορίες αυτά η αναλύτρια της  ''ιδιωτικής,σκιώδους CIA'' Stratfor φερεται να λέι ότι τα πληροφορήθηκα από μεξικανική πηγή,η οποία εκτός από τους ελληνικούς S-300 και την Τουρκία, μπλέκει στους ισχυρισμούς της το Ιράκ και τα σχέδια απόκτησης δικών της S-300,το Ισραήλ , την Ρωσία, μη επανδρωμένα αεροσκάφη (uav) αλλά  και-προσέξτε-  τους κωδικούς των μίνι αντιαεροπορικών ΤOR M1,που έχουμε και εμείς! Όπως σημειώνει η εφημερίδα ,οι κατασκοπευτικές ιστορίες για τα (ελληνικά ή ξένα), ρωσικά S-300 και TOR-M1 είναι άπειρες.
 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου