Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Πως στήνουν την προπαγάνδα: Ο άγριος καβγάς Τόμσεν - Στουρνάρα- ΄Ολοι οι διάλογοι - "φωτιά"!



 Η εφημερίδα "Το Έθνος"φιλοξενεί άρθρο με τίτλο "άγριος καυγάς Στουρνάρα - Τόμσεν όλοι οι διάλογοι φωτιά" Προσπαθώντας να μας πείσει πως η κυβέρνηση Σαμαρά και ο Κύριος Στουρνάρας δίνουν πραγματική μάχη για να χαλιναγωγήσουν της ορέξεις της Τρόικα, το άρθρο είναι τόσο ενημερωτικό που φιλοξενεί μέχρι και SMS που έχουν ανταλλάξει ο υπουργός με μέλη της Τρόικα. 
 Διαβάστε στην συνέχεια ολόκληρο το άρθρο και τα συμπεράσματα δικά σας.....
 Ο άγριος καβγάς Στουρνάρα-Τόμσεν σημάδεψε τις... επαφές της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα. Ο υπουργός Οικονομικών εξοργίστηκε από τη συμπεριφορά του εκπροσώπου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, έφθασε στο σημείο να θέσει θέμα παραίτησής του και να ζητήσει από τους επικεφαλής της τρόικας να φύγουν από το γραφείο του.
«Τελειώσαμε. Να πάτε να βρείτε καλύτερο υπουργό να υπογράψει πρόσθετες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις» είπε όταν κορυφώθηκε η ένταση μεταξύ των δύο ανδρών.
Χωρίς την παρέμβαση του Μ. Μορς της Κομισιόν η διαπραγμάτευση θα είχε λάβει πρόωρο τέλος.
H Τετάρτη ήταν μία έντονα φορτισμένη ημέρα για τον κ. Στουρνάρα. Από το πρωί το υπουργείο Οικονομικών ήταν για ακόμη μία φορά «περικυκλωμένο» από διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για τις επικείμενες περικοπές, ενώ λίγες μόλις ώρες πριν από την έντονη λογομαχία με τον Π. Τόμσεν είχε δεχθεί επίθεση από το ΠΑΣΟΚ για τους διαπραγματευτικούς χειρισμούς του.
Αισθάνθηκε ότι βρίσκεται εν μέσω διασταυρούμενων πυρών και πως καλείται χωρίς στήριξη να φέρει σε πέρας μία εξαιρετικά επικίνδυνη αποστολή. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου