Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

«Eίναι τιμή να διεκδικούν διάφοροι σχηματισμοί την παρακαταθήκη της 3ης του Σεπτέμβρη»



Παρέμβαση στη διαμάχη ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ για την 3η του Σεπτέμβρη πραγματοποιεί με δήλωσή του ο Στέφανος Τζουμάκας, με οξείς χαρακτηρισμούς κατά της ηγεσίας της Ιπποκράτους και αιχμές κατά της Κουμουνδούρου.
«Όσοι βρήκαν έτοιμα γραφεία και ταμπέλες και αντιμετωπίζουν την 3η Σεπτέμβρη με οπαδική και ιδιοκτησιακή λογική ούτε την κατανοούν, ούτε την εκφράζουν. Πολλοί αγωνιστές θεωρούν ότι αρκεί η συναισθηματική φόρτιση. Η συναρπαστική διαδρομή με νίκες και ήττες, με αγώνες και με ματαιώσεις, έχει την αξία της αλλά από μόνη της δε συμβάλλει ούτε σε λύση, ούτε σε κατεύθυνση. Χρειάζεται άλλη πολιτική και άλλη ηγεσία» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Τζουμάκας και συνεχίζει:
«Και όσοι θέλουν να την καπηλευτούν, ως δήθεν συνέχεια των μνημονίων και των μονεταριστικών πολιτικών είναι στην ουσία τους, μια άλλης μορφής δεξιά που αν και επιδιώκουν να εμφανιστούν μεταμορφωμένοι, ήδη οδηγούνται στην απομόνωση».
Παράλληλα αφήνει αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ, αν και δέχεται ότι διάφοροι πολιτικοί σχηματισμοί μπορεί να διεκδικούν την παρακαταθήκη της 3ης του Σεπτέμβρη .... 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου