Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Μακεδονική μειονότητα» έξω από την Θεσσαλονίκη !



Στην Ευρώπη της ασυδοσίας της πλήρους ελευθερίους όπου ο καθένας μπορεί να ισχυρίζεται ότι θέλει, ακόμα και αν αυτό δεν είναι αληθινό, ακόμα και αυτό που προβάλει μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα σε χιλιάδες ανθρώπους τα κοιμισμένα κράτη σαν την Ελλάδα υπομένουν στωικά την μοίρα τους. 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ιστοσελίδα eurominority  (www.eurominority.eu) μία ιδιωτική 
πρωτοβουλία για την καταγραφή των εθνικών και γλωσσικών μειονοτήτων στην Ευρώπη. Η ιστοσελίδα αυτή δημιουργήθηκε από τον Γάλλο Mikael Bodlore-Penlaez με σκοπό όπως αναφέρει την πλήρη καταγραφή των ευρωπαϊκών μειονοτήτων στο διαδίκτυο.
Χωρίς αναφέρεται πουθενά η πηγή των δεδομένων που αφορούν την Ελλάδα η εν λόγω ιστοσελίδα παρουσιάζει την Μακεδονία να κατοικείται από ένα τεράστιο αριθμό ατόμων που αυτοπροσδιορίζονται ως «Μακεδόνες».
Φυσικά ο συντάκτης του συγκεκριμένου χάρτη έχοντας πλήρως αποδεχτεί την προπαγάνδα της ΠΓΔΜ χαρακτηρίζει τους κατοίκους της γειτονικής χώρας  ως Μακεδόνες και καταγράφει την ύπαρξη μίας μεγάλης μειονότητας «Μακεδόνων» στην Μακεδονία (έτσι για να δείξουμε το μπέρδεμα που προκαλείται στις ονομασίες με τις εξυπνάδες μερικών άσχετων υποστηρικτών των γειτόνων μας) η οποία καλύπτει μία περιοχή η οποία ξεκινά από την Αλβανία φτάνει μέχρι την Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου