Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Παναγιωτακόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με την 3η Σεπτέμβρη...



«Πρόκληση του ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία με όσους κρύβονται πίσω από το όνομα "Νέος Αγωνιστής"» χαρακτηρίζει το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας της παράταξης, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, τη «διοργάνωση εκδήλωσης την... 3η του Σεπτέμβρη, με συνθήματα που διαχρονικά χαρακτήριζαν το ΠΑΣΟΚ».

Σε δήλωσή του, ο Γ. Παναγιωτακόπουλος αναφέρει ότι «η ιστορία του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί ούτε να παραχαραχθεί, ούτε να διαστρεβλωθεί από κανέναν» και «πολύ περισσότερο από κάποια κρατικοδίαιτα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ανακάλυψαν σήμερα την αριστερή του φυσιογνωμία όταν για δεκαετίες φρόντισαν να απομυζήσουν οτιδήποτε μπορούσαν από αυτό».

Κάνει λόγο, μεταξύ άλλων, για «χαμαιλέοντες κάθε κομματικής ηγεσίας» που «ευνοημένοι από την εξουσία που σήμερα καταγγέλλουν, διορισμένοι και αυτοί και οι οικογένειές τους, απόλαυσαν την «επανάσταση» με θέσεις και αξιώματα και σήμερα ανακαλύπτουν κοινά οράματα με αυτούς που μέχρι χθες κατήγγειλαν». «Αυτοί σήμερα έχουν το θράσος να εμφανίζονται τιμητές του ΠΑΣΟΚ» προσθέτει.
Σε ό,τι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παναγιωτακόπουλος αναφέρει: «Αντί να αναζητά στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ οράματα, ιδεολογίες και πολιτικές ας αναρωτηθεί τι σχέση μπορεί να έχει με την 3η του Σεπτέμβρη».
Διερωτάται δε, «τι σχέση μπορούν να έχουν οι κατήγοροι του Ανδρέα Παπανδρέου με το ΠΑΣΟΚ; Τι σχέση μπορούν να έχουν οι θιασώτες του βρώμικου '89 με το κίνημά μας; Τι μπορούν αυτοί να πουν για το ΠΑΣΟΚ και πως μπορούν αυτοί να ψιθυρίζουν συνθήματα που ποτέ τους δεν τα ασπάστηκαν;».
«Η 3η του Σεπτέμβρη είναι μέρα που ανήκει στα στελέχη του, στους αγωνιστές της Δημοκρατικής Παράταξης, στον ίδιο το λαό» καταλήγει το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΠΑΣΟΚ. 
ΠΗΓΗ:nonews-news.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου